Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Panduru, avertisment pentru Piţurcă: ”Probabil că alţi antrenori erau daţi afară” Ce şanse are Craiova la titlu

EXCLUSIV Panduru, avertisment pentru Piţurcă: ”Probabil că alţi antrenori erau daţi afară” Ce şanse are Craiova la titlu
Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a analizat în cadrul emisiunii Minutul 91 şansele la titlu ale Universităţii Craiova.

 Panduru crede că Mihai Rotaru, patronul Craiovei, are şi trebuie să aibă încredere în Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, care conduce în prezent echipa din Bănie. Pe de altă parte, expertul Telekom Sport este convins că un alt antrenor ar fi fost îndepărtat de la echipă în urma unor astfel de rezultate, însă că, din fericire, Victor Piţurcă se bucură de un alt statut, pentru că este un tehnician de alt calibru:

”Patronul nu cred că este mulţumit în acest moment. Nu cred că e nemulţumit de Piţurcă, dar de rezultate, cred că este. Probabil că un alt antrenor era dat afară. Cu Piţurcă ai speranţe că, daca îi aduci jucătorii pe care îi vrea, poate să facă treabă” a explicat Panduru.

Şansele la titlu ale oltenilor au fost analizate de Panduru şi Balaj, în continuarea discuţiei. Opinia unanimă a fost că: ”Nu are şanse cu jucătorii aceştia. Au probleme în apărare, la mijloc şi în atac” :) a mai adăugat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: piţurcăcraiovapanduru 

viewscnt
Articole similare