Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru, declaraţii dure după ce Stanciu a fost transferat de Al Ahli pentru 10 milioane de euro: ”Păi dacă nu te ia nimeni în Europa”

EXCLUSIV | Panduru, declaraţii dure după ce Stanciu a fost transferat de Al Ahli pentru 10 milioane de euro: ”Păi dacă nu te ia nimeni în Europa”

Stranieri

Comentarii

Basarab Panduru spune că înţelege transferul lui Nicolae Stanciu la Al Ahli, în Arabia Saudită, deoarece nu are suficientă valoare pentru o echipă puternică din Europa.

Nicolae Stanciu se transferă din nou, după doar un an petrecut la Sparta Praga. Internaţionalul român a ales să meargă în fotbalul arab, la Al Ahli, echipă care a plătit 10 milioane de euro. Invitat în studioul Telekom Sport, Basarab Panduru a explicat în termeni realişti această mutare:

Samuilă: De ce nu e Stanciu Piatek? De ce nu te duci şi tu şase luni la Genoa ca după să vină Milan să dea 35 de milioane de euro pe tine?

Panduru: În primul rând, nu s-ar fi dus niciodată la Genoa, pentru că Genoa nu ar fi dat 10 milioane niciodată pe el. Acum nici nu mai contează unde ajunge, nici nu îl interesează unde ajunge, că de aceea a şi plecat la Al Ahly. Îl interesează ce salariu are şi are un salariu fabulos.



Samuilă: Antrenorii noştri cei mai buni se duc acolo, jucătorii noştri cei mai buni se duc acolo, e sănătos?
Panduru: E sănătos, când iei trei milioane cred că e foarte sănătos.

Samuilă: Dar pentru fotbalul nostru?
Panduru: Interesează pe cineva de Stanciu dacă mâine îşi rupe piciorul şi nu mai joacă fotbal? Cine dă doi bani pe Stanciu dacă nu mai joacă fotbal mâine? Pe nimeni nu mai interesează de Stanciu. Dacă mâine îşi rupea piciorul şi nu mai juca, nu mai interesa pe nimeni de Stanciu. Stanciu ştie treaba asta, îşi vede de treaba lui, câştigă zece milioane în trei ani şi îşi vede de treaba lui.

Am impresia că toţi tind să se ducă Al Ahli, Al Hilal şi Al Wahda.
Pentru că nu ai ce să cauţi la Barcelona niciodată, pentru că nu ai fotbal de Barcelona, e simplu. Ai fotbal de Al Ahli, de Sparta Praga, de Nantes, de Nottingham Forrest. Acum suntem de Al Ahli, atunci eram de Barcelona, e simplu.

Samuilă: Tu, ca sportiv de 25 de ani, când eşti la Sparta Praga, dai în 30 de meciuri 10 goluri şi 10 pase de gol, mie mi s-ar părea că ar trebui să tinzi către un campionat puternic.
Păi dacă nu te ia nimeni. Nu crezi că s-ar fi dus dacă era să se ducă? Nu îl ia nimeni.


 

Afla mai multe despre: basarab pandurunicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare