Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru despre numirea lui Bergodi la Craiova: "Nu cred că este antrenor în prima ligă cu rezultate mai proaste in ultimele meciuri"

EXCLUSIV | Panduru despre numirea lui Bergodi la Craiova: "Nu cred că este antrenor în prima ligă cu rezultate mai proaste in ultimele meciuri"
Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a comentat numirea lui Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova.

În cadrul emisiunii Sport Center de la Telekom Sport, Basarab Panduru, fost mare internaţional român şi expert al Telekom Sport, a vorbit despre instalarea italianului Bergodi în Bănie.

Panduru spune că Bergodi este un antrenor bun, care vine acum într-o situaţie fericită la Universitatea. Cu toate acestea, italianul este genul de antrenor care "vine şi face rezultate, contrar a ceea ce ar trebui să se întâmple". În opinia expertului Telekom Sport, Cristiano Bergodi trebuie să câştige titlul cu Universitatea sau să reuşească măcar o clasare între primele trei echipe din Liga 1:

"M-a surprins plecarea lui Papură, dar dacă a luat-o personal, probabil că a fost mai bine aşa. Bergodi este într-o situaţie bună, dar totuşi complicată. El a fost dat afară de Voluntari şi nu cred că este antrenor în prima ligă cu rezultate mai proaste in ultimele 17 meciuri.

O singură victorie până în etapa 17, nu este uşor. A venit totuşi într-o situaţie grea si a salvat echipa. Dar acum este într-o situaţie foarte bună. E la patru puncte de primul loc şi cred că are nevoie să câştige titlul pentru a ne da seama de valoarea lui în România. Dacă nu termină nici pe locul trei, mi se pare că este un mare eşec pentru el. Dacă va câştiga titlul, asta l-ar pune acolo unde îl pune toată lumea.

El trebuie să se gândească ce nu face bine şi dacă îşi dă seama, probabil că va avea pe un termen mult mai lung, rezultate bune. El este antrenorul care vine şi face rezultate contrar a ceea ce ar trebui să se întâmple. La Craiova are echipă, are condiţii, nu va avea spectatori şi presiune din partea lor, dar presiune va pune locul din clasament şi patronul" a mărturisit Panduru, pentru Telekom Sport.

Antrenorul italian este un obişnuit al fotbalului românesc. În 2005 a fost numit pe banca celor de la FC Naţional, iar performanţele la clubul din Cotroceni l-au adus în vizorul cluburilor importante din Liga I. CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi FCSB sunt echipele pe care le-a mai pregătit Bergodi în România, până în 2009.

În perioada 2010-2014, Bergodi a lipsit din fotbalul românesc, încercându-şi norocul în ţara natală, acolo unde le-a antrenat pe Modena, Pescara şi Brescia. În 2015 a revenit la Rapid şi ulterior la ASA Târgu Mureş. În 2018 a fost numit antrenor la FC Voluntari, pe care a salvat-o sezonul trecut de la retrogradare, însă în această stagiune lucrurile nu au mers la fel de bine, iar oficialii ilfovenilor l-au demis pe italian în pauza de iarnă.

  • Un singur trofeu a câştigat Bergodi în România, Supercupa României, cu Rapid, în 2007

Afla mai multe despre: bergodipanduru 

viewscnt
Articole similare