Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Panduru despre plecarea lui Dan Petrescu: ”CFR Cluj face o mare greşeală! Nu ştiu cine mai poate să facă astfel de rezultate”

EXCLUSIV Panduru despre plecarea lui Dan Petrescu: ”CFR Cluj face o mare greşeală! Nu ştiu cine mai poate să facă astfel de rezultate”

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru a comentat la Telekom Sport plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj, iar subiectul a fost dezbătut în cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport.

Basarab Panduru a comentat despărţirea dintre campioana României şi antrenorul în vârstă de 52 de ani: ”CFR Cluj când l-a luat pe Dan Petrescu a ştiut ce fotbal joacă Petrescu. Dar el a produs bani şi rezultate. Atât timp cât câştigi, e totul ok. Nu te mai interesează nici jocul, nimic. Petrescu îţi garantează campionate, ţi-a băgat în buzunar zeci de milioane, pentru că tu puteai să cheltui mulţi bani şi să nu câştigi nimic. Nu ai nicio scuză. Tu nu poţi să vii acum şi să reproşezi. Petrescu nu vine să câştige peste câţiva ani, ci să-ţi câştige imediat, nu peste trei ani” a mărturisit Panduru.

În opinia expertului Telekom Sport, CFR Cluj face însă o mare greşeală pentru că renunţă la tehnicianul care a adus trei titluri în Gruia: Probabil că vrea şi el prin Anglia, prin Championship sau prin prima ligă. Probabil se întreabă şi el, de ce Lampard e antrenorul lui Chelsea, iar eu, care am în spate o grămadă de echipe şi o grămadă de experienţă, nu sunt antrenorul lui Chelsea? De ce poate Gerrard să fie antrenorul lui Rngers şi nu aş putea să fiu eu antrenorul lui  Celtic? În momentul ăsta este o situaţie deosebită. În ultimele şapte rezultate, cred că are o singură victorie. La meciurile cu UTA şi Gaz Metan cred că s-a întâmplat ceva. Ruptura vine din urmă, întotdeauna. Au fost nemulţumiri, dar după părerea mea, cred că fac o mare greşeală. Antrenor ca Petrescu este bine să avem în România, pentru că el face puncte pentru ţara asta. A fost la un pas să elimine viitoarea câştigătoare a Europa League, a bătut Celtic, nu ştiu cine mai poate să facă rezultatele astea” a mai declarat Panduru, pentru Telekom Sport.

Luni, 30 noiembrie, CFR Cluj a oficializat despărţirea de Dan Petrescu (52 de ani), după ce patronul Nelu Varga a anunţat încă de duminică seara că tehnicianul va pleca din Gruia. Dan Petrescu a fost numit antrenor principal al "feroviarilor" în vara lui 2017. "SuperDan" a câştigat trei titluri la rând cu CFR Cluj şi a reuşit două calificări consecutive în grupele Europa League, dintre care în una a ajuns până în 16-imile competiţiei.

Afla mai multe despre: basarab pandurudan petrescu 

viewscnt
Articole similare