Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali: "Nu te interesează nimic. Nu-l laşi pe Petrea, pentru că nu te interesează"

EXCLUSIV | Panduru, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali: "Nu te interesează nimic. Nu-l laşi pe Petrea, pentru că nu te interesează"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat în deplasarea de la Sepsi, scor 2-2, iar acum CFR Cluj poate închide lupta la titlu în actuala stagiune.

Cu o victorie în această seară, în deplasarea de la FC Botoşani, CFR Cluj câştigă cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga I. Deşi a terminat sezonul regulat pe prima poziţie, FCSB este aproape să rateze din nou campionatul, ultimul fiind câştigat în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

"Toni Petrea făcut echipa să joace! Să ne uităm ce lot, ce bancă de rezervă are. Banca e foarte slabă în comparaţie cu CFR Cluj. Şi ajunge să se bată până aproape de final cu CFR Cluj! Am impresia că dacă era lăsat să-şi facă treaba putea să facă mai mult! El a arătat că poate face echipa să joace frumos!

Bine, avea şi jucători de mare calitate, Man, Coman, Tănase. Dar juca frumos. E în stare să facă echipa să joace frumos! Dar lasă-l! Nu-l laşi pentru că nu te interesează.

De aceea nu e nicio mirare că s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Nu te interesează campionatul, nu te interesează nimic! Pe Becali îl interesează să vândă jucători! Dacă îl interesa titlul, lăsa antrenorul să-şi facă treaba” , a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbfc botosanicfr cluj 

viewscnt
Articole similare