Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Panduru după derby-ul Dinamo - FCSB: ”Echipa lui Vintilă n-a mai ştiut să stea în teren după eliminarea lui Cristea!”

EXCLUSIV Panduru după derby-ul Dinamo - FCSB: ”Echipa lui Vintilă n-a mai ştiut să stea în teren după eliminarea lui Cristea!”

FCSB

Comentarii

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize. La meci au asistat peste 25.000 de spectatori.

La finalul jocului, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a încercat să analizeze evoluţia celor două echipe din acest derby. 

”Haos de ambele părţi. Mă chinui să comentez ceva sincer. Ocazie mare a FCSB-ului în minuul 30, o fază din care mă aşteptam să iasă mai mult. Vine apoi golul lui Sin, în minutul 37, unul senzaţional. Ei se tot întrebau cine să joace în banda stângă, dar uite că Uhrin a fost foarte inspirat. Nu ştiam că este un executant bun de lovituri libere. Apoi după eliminarea lui Cristea s-a terminat tot. FCSB n-a ştiut cum să stea în teren din acel moment, sau cum să joace în zece. Dinamo a marcat pentru 2-1, dar cred că putea să mai marcheze cel puţin un gol” a mărturisit Basarab Panduru la Telekom Sport.

Dinamo a învins-o pe FCSB cu 2-1 după golurile marcate de Sin şi Lazăr, respectiv Tănase din penalty. Pe parcursul primei reprize, numeroase petarde au fost aruncate în teren de suporterii ambelor echipe, dar arbitrul Horaţiu Feşnic nu a oprit meciul.

În minutul 63 de arbitrul Horaţiu Feşnic a oprit meciul 10 minute, pentru petarde şi alte obiecte aruncate pe teren.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare