Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru, genial despre situaţia de la Dinamo: ”Dacă respiri aer la Săftica, iei 4.000 de euro. Dacă mai baţi pe cineva...” :)

EXCLUSIV | Panduru, genial despre situaţia de la Dinamo: ”Dacă respiri aer la Săftica, iei 4.000 de euro. Dacă mai baţi pe cineva...” :)

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a comentat în stilul său situaţia de la Dinamo. Fostul mare mijlocaş nu crede în promisiunile lui Mircea Rednic, cum că la anul Dinamo se va bate pentru titlu.

Dinamo are şanse extrem de mici să prindă play-off-ul, însă Mircea Rednic transferă pe bandă rulantă. Explicaţia? Vrea să-şi formeze o echipă care în sezonul următor să se poate bate la titlu. Panduru a comentat ironic obiectivul lui Mircea Rednic:

Răducioiu: Abia aştept să înceapă campionatul şi să vedem dacă Mircea are dreptate şi cu aceşti foarte mulţi jucători pe care i-a adus, să creeze o echipă care să ne mulţumească pe noi suporterii, să scăpăm de această problemă a retrogradării şi să vedem dacă într-adevăr, la anul, cu această echipă, cum îmi imaginez - şi aşa a declarat şi el - că va construi, să putem să fim şi noi printre pretendenţii la titlu.

Panduru: În play-out sunteţi sigur la anul. Dar în play-out o să fiţi sigur. Trebuie să continue. Un an, doi, trei...

Udrea: Rednic a zis că pregăteşte acum echipa pentru a lua titlul la anul... Trebuie să fie în play-off... Altfel despre ce titlu vorbeşti?! Titlul în play-out, poate şi ăla este un titlu...

Panduru: Da, păi nu l-a câştigat Bratu? Anul ăsta nu îl mai câştigi, nici măcar campion în play-out nu mai eşti anul ăsta [...] Când dai 4000 de euro pe lună unui jucător, mă îndoiesc că poţi să câştigi campionatul peste o jumătate de an... Cu jucătorii ăştia de 4000-7000. Dacă respiri aer la Săftica, iei 4000, dacă mai baţi pe cineva, iei mai mult, parcă aşa era.

Udrea: Negoiţă a spus atunci, ”domne', nu pot să investesc mai mult”, OK, ce strategie ai?! Mi s-a părut că nu ai nicio strategie. Adică tot pe mâna unor stăini pe care tot îi schimbi şi îi vinzi.

Panduru: Nu ai nicio strategie. Şi nu ai nicio strategie nici la antrenor. Deja i-ai luat înapoi pe aia pe care i-ai dat afară, la un moment dat. Tu ai avut antrenor, ai avut cei mai buni antrenori: Mulţescu, Andone, Rednic, Contra. Cei mai buni antrenori tu i-ai avut la echipă, i-ai dat afară, acum îi iei din nou. Îl iei înapoi pe Rednic, mâine, poimâine îl aduci pe Andone, pe Contra. Nu ai nicio strategie, nu ştii ce vrei de fapt, după părerea mea.

Afla mai multe despre: basarab panduruflorin raducioiudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare