Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru îi învaţă pe jucătorii de la FCSB cum să se apere la un corner. Ironii la adresa lui Popescu: "E imposibil să crezi că se poate întâmpla aşa ceva"

EXCLUSIV | Panduru îi învaţă pe jucătorii de la FCSB cum să se apere la un corner. Ironii la adresa lui Popescu: "E imposibil să crezi că se poate întâmpla aşa ceva"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, iar acum este la şapte puncte în spatele liderului pregătit de Dan Petrescu. Meciul dintre primele două clasate a fost decis de autogolul lui Ovidiu Popescu, însă, pe lângă greşeală fotbalistului roş-albaştrilor, Basarab Panduru a explicat şi celelalte greşeli de poziţionare ale jucătorilor vicecampioanei României.

"În ziua de astăzi, probabil că ai scuze dacă faci aşa ceva. Acum câţiva ani, nu cred că aveai vreo scuză. În zilele noastre, dau mai mulţi pe lângă minge, nu eşti singurul care face asemenea gafe. Atunci ai o scuză, dar în urmă cu mai mulţi ani nu exista aşa ceva.

Dar hai să luăm acest corner să vedem dacă se poate antrena. Sunt doi jucători acolo, Deac şi Djokovic. Ne uităm în marginea terenului, lângă executanţii cornerului, vedem tot doi jucători. Oaidă, care este la 20 de metri de fanion, iar celălalt este Man, care stă degeaba. De ce spun că stă degeaba?

Ei bine, Djokovic, fiind stângaci, el nu putea să primească mingea către careul de 16 metri, pentru că ar fi trebuit să centreze cu dreptul. Deci mingea e clar că se ducea către careul de 6 metri. Poziţia lui Man este anulată, apoi s-a scos din joc şi Oaidă, pentru că e prea departe de minge, se scoate din joc şi Creţu, care stă cu spatele, se scoate din joc şi Popescu, pentru că el îşi bagă mingea în poartă. Sau, mai bine zis, dacă se scotea din joc, cred că se termina mai bine pentru FCSB, deoarece nu-şi mai băga mingea în poartă.

N-au oameni la bară, altfel ar fi fost respinsă mingea de pe linia porţii. Omul care trebuia să fie la bară stă pe la centrul terenul şi nu face nimic. Dacă Vlad avea doi oameni la bară, el nu mai stătea pe linia porţii. La o centrare pe sus, cu 1.90 înălţime, la 3 metri, el prinde mingea. N-are cine să dea acolo cu capul. Dar aici nu e problema că nu au avut oameni, dar ei au trimis oamenii în faţă.

Oricum, greşeala lui Popescu este o greşeală pe care nu o vezi toată ziua. Este imposibil să crezi că se întâmpla aşa ceva ca un jucător de la FCSB, care vede mingea, mingea face vreo 25 de metri, nu este foarte tare centrarea, poţi să şi preiei mingea. Te duci spre ea, dar tu de pe lângă minge, dar ea îţi vine în stângul şi se duce cu o asemenea tărie în poartă de nu mai poate nici portarul să mai facă nimic" , a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: becalifcsbvintilasteaua 

viewscnt
Articole similare