Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru şi Balaj au analizat lupta la titlu în direct la Minutul 91. Concluzia lui Pandi şi cum arată topul alcătuit de fostul arbitru: "Eu aşa zic!"

EXCLUSIV | Panduru şi Balaj au analizat lupta la titlu în direct la Minutul 91. Concluzia lui Pandi şi cum arată topul alcătuit de fostul arbitru: "Eu aşa zic!"

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru şi Cristi Balaj au fost întrebaţi, la Minutul 91 de la Telekom Sport, cum cred că va arăta clasamentul la finalul sezonului din Liga 1. Ambii au ajuns la concluzia că FCSB e favorită în acest moment, dar totuşi mai este mult de jucat din campionat.

FCSB a terminat anul pe primul în Liga 1, cu 34 de puncte, şi a luat ochii tuturor prin apetitul ofensiv de care au dat dovadă elevii lui Toni Petrea. Basarab Panduru a lăudat forma arătată de FCSB în noul sezon şi a spus formaţia roş-albastră s-a întărit prin aducerea lui Risto Radunovic de la Astra pentru postul de fundaş stânga.

”Sepsi pe patru. FCSB arată foarte bine. 37 de goluri în 15 meciuri nu cred că au mai dat de mult. Nu cred că poţi să dai aproape 2.5 goluri pe meci aşa uşor. Chiar şi golurile primite, nu sunt foarte multe la câte ai dat. Uite, Sepsi dă destul de multe goluri. E greu între cele trei. Cred că din momentul în care se dă drumul la transferuri, poţi să-ţi faci o idee. E foarte greu totuşi. Dacă începe acum un campionat cu 25 de meciuri e foarte mult. Vreau să văd ce jucători se aduc, cum arată echipele după perioada asta de transferuri şi vom vedea. E greu să spui de pe acum cum va arăta clasamentul. FCSB s-a întârit deja pe partea stângă, acolo unde vine Radunovic. Un jucător bun, FCSB se întăreşte acolo”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

De partea cealaltă, Cristi Balaj a alcătuit un top, iar FCSB va fi campioană în opinia sa: ”Eu zic FCSB, CFR, Craiova şi Sepsi”, a spus Balaj la Minutul 91.

După 15 meciuri jucate din Liga 1, FCSB conduce clasamentul cu 34 de puncte, urmată de U Craiova cu 32, CFR Cluj completând podiumul, cu 31 de puncte. Sepsi e pe locul patru în acest moment, cu 27 de puncte strânse.

Afla mai multe despre: basarab panduruliga 1fcsbtitlucristi balaj 

viewscnt
Articole similare