Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Papazoglou a plecat de la Dinamo şi l-a atacat dur pe Prunea: ”E 100% fals ce a spus!”. Ce spune despre posibilitatea de a rămâne în Liga 1

EXCLUSIV | Papazoglou a plecat de la Dinamo şi l-a atacat dur pe Prunea: ”E 100% fals ce a spus!”. Ce spune despre posibilitatea de a rămâne în Liga 1

Dinamo București

Comentarii

Athanasios Papazoglou a vorbit pentru Telekom Sport după despărţirea de Dinamo Bucureşti. Grecu mărturiseşte că ar accepta o altă provocare din Liga 1, dar şi că a discutat cu alţi doi fotbalişti doriţi de ”câini” cărora le-a vorbit frumos despre fosta sa echipă.

Adus în perioada lui Mircea Rednic, grecul n-a fost luat în cantonamentul din Spania, fiind lăsat să se antreneze singur la Săftica. 4 goluri în 14 meciuri a înscris Papazoglou în tricoul lui Dinamo înainte de a fi pus pe liber. În exclusivitate pentru Telekom Sport, atacantul grec a vorbit despre despărţirea de Dinamo Bucureşti. Masivul atacant l-a atacat pe Florin Prunea şi a negat vehement că s-ar fi interpus în transferul unui conaţional al său în Ştefan cel Mare.

"E 100% fals ce a spus Prunea. Mi-a afectat imaginea! Aş rămâne în Liga 1”

TS: Cum ai descrie perioada petrecută la Dinamo?

Prima parte a sezonului, în care am fost fotbalistul lui Dinamo a fost una bună. Am jucat, am şi marcat, am încercat să-mi ajut atât cât am putut echipa. A doua parte, după plecarea lui Mircea Rednic a fost foarte rea.

TS: Ai fost surprins de plecarea lui Rednic? Mai ales că la scurt timp Dinamo a pus un nou antrenor?
Da, am fost foarte surprins când Mircea Rednic a plecat de la Dinamo. În timpul sezonului am simţit afecţiunea suporterilor pentru el şi credeam că şi conducerea gândeşte la fel. Dar, nu a fost aşa.

TS: Eşti dezamăgit?
Nu sunt dezamăgit, pentru că meseria de fotbalist presupune şi astfel de momente. Sunt într-adevăr dezamăgit de câţiva oameni din cadrul clubului pentru că nu m-au respectat

TS: Este adevărat că ai vorbit cu un fotbalist grec şi i-ai transmis să nu vină la Dinamo?
Bineînţeles că nu! Mă acuză pentru ceva ce nu am făcut niciodată! Când m-am întors din vacanţă, mi-au zis că vor să-l cumpere pe Maniatis şi Prunea m-a acuzat că eu aş fi vorbit cu el şi i-am spus lucruri rele despre Dinamo. Este 100% fals!! Le-am zis să-l sune pe Maniatis şi să-l întrebe dacă e adevărat aşa ceva, dar bineînţeles că nu m-au lasat să vorbesc în faţa lor. Nu am vorbit cu Maniatis de 3 ani de zile. Amândoi am jucat în Belgia. L-am sunat apoi şi mi-a zis că a refuzat într-adevăr Dinamo, dar din alte motive. Nu a zis nimic despre mine.

TS: De ce crezi că Florin Prunea a făcut acea declaraţie?
Nu ştiu. Dacă nu mă plac ca fotbalist, e ok, înţeleg. Le strâng mâna şi plec de la echipă. Dar ei au încercat să producă această despărţire într-o manieră urâtă. Au vorbit cu presa şi au spus lucruri neadevărate despre mine. M-a anunţat apoi că nu mai fac parte din echipă mai mult din acest motiv. Pentru mine înseamnă că dacă el (n.r Prunea) a vorbit aşa în presă despre mine, înseamnă că nu mă respecta. Mi-a afectat imaginea şi a încercat să mă pună rău cu fanii. Nu pot accepta asta, mai ales pentru că simt că nu merit asta, iar mulţi oameni din club ştiu bine acest lucru.

TS: Dacă cineva te va întreba de Dinamo ce le-ai spune?
Doi jucători m-au întrebat în vacanţă despre Dinamo. Pe amândoi, Dinamo vrea să-i transfere. Le-am spus doar lucruri frumoase, despre club, despre oraş, despre baza de pregătire. E adevărat că le-am zis poate un singur lucru negativ, că s-ar putea să nu-şi ia banii mereu la timp, dar niciodată nu vor ieşi în pierdere aici. Eu sunt un om cinstit, spun adevărul.

TS: Ai accepta să mai joci în Liga 1?
Dacă aş primi o ofertă bună din România? Da, este posibil să rămân aici

TS: Ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?
Fanii trebuie să rămână puternici şi să rămână aproape de acest club. De altfel, sunt convins că o vor face. Vreau să văd Dinamo puternică din nou şi vreau să o văd pe primul loc. Eu plec de aici ca un prieten. Şi le mulţumesc pentru tot.

Papazoglou şi-a reziliat miercuri contractul cu Dinamo Bucureşti. El a fost unul dintre jucătorii aduşi de Rednic în pauza competiţională din iarnă în dorinţa de reconstrucţie a echipei din Ştefan cel Mare. Plecarea fostului antrenor a generat o "epurare" masivă a celor veniţi la începutul anului. Doar Montini, Klimavicius şi Ioan Filip au rămas din vechea gardă. În vârstă de 31 de ani, Papazoglou ajunsese la Dinamo de la Hapoel Haifa. 

Afla mai multe despre: papazogloupruneadinamo 

viewscnt
Articole similare