Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Părăsită de Piţurcă, U Craiova se poate alege cu un super antrenor: ”Se potriveşte perfect proiectului din Bănie!”

EXCLUSIV | Părăsită de Piţurcă, U Craiova se poate alege cu un super antrenor: ”Se potriveşte perfect proiectului din Bănie!”
Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu a vorbit despre posibilitatea ca Edward Iordănescu să preia U Craiova.

Numele lui Edward Iordănescu este din ce în ce mai des vehiculat la Craiova, drept posibil succesor al lui Victor Piţurcă, cel care a demisionat în urmă cu câteva zile. Andrei Vochin, invitat în cadrul emisiunii Sport Center, moderată de Silviu Tudor Samuilă crede că Iordănescu Jr se potriveşte perfect proiectului gândit de Mihai Rotaru în Bănie:

”Mi se pare că s-ar potrivi acolo. Din ce am constat de când a preluat Rotaru echipa, cei mai mulţi au fost antrenori care pot explica într-o manieră logică deciziile pe care le iau. Din categoria antrenorilor analitici, mi se pare că face parte şi Edi iordănescu, nu mă surprinde că echipa insistă. Este, din punctul meu de vedere, e un club bine organizat şi cu multe posibilităţi, e un club care poate oferi un salariu bun. Cred că poate fi un interes real” a explicat Andrei Vochin.

Oficialul FRF ştie şi care este cheia mutării lui Edward Iordănescu de la Mediaş la Craiova: ”Acum sunt clauzele contractuale, clauza de 200.000 de euro. Dacă domnul Rotaru poate plăti fără să aibă acceptul celor de la Gaz Metan, e bine” a declarat Andrei Vochin, la Sport Center, de la Telekom Sport. 

Dică despre Edward Iordănescu: ”Gândeşte ofensiv şi dă atitudine echipei!”

Fostul antrenor al FCSB-ului, Nicolae Dică a comentat şi el posibilitatea ca Iordănescu să ajungă la Craiova: ”Este un antrenor care gândeşte ofensiv,care îşi doreşte ca echipa lui să aibă o posesie bună, să câştige fiecare joc, să marcheze multe goluri... este un antrenor care pe fază defensivă îi place să facă presing sus, să fie agresiv în jumătatea adversă, să recupereze mingea cât mai departe de poarta lui. E un antrenor care dă atitudine echipei.  Negativ ar fi că a fost la CFR Cluj şi nu a reuşit la o echipă de tradiţie şi nu a reuşit la o echipă cu un buget mare” a declarat Dică, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Iordănescu a preluat-o în 2019 pe Gaz Metan Mediaş şi a lăsat deja o impresie extrem de plăcută. tehnicianul pe care l-a vânat şi Gigi Becali a mai antrenat la Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu, CSKA Sofia şi CFR Cluj. Pe banca Gazului a pierdut doar 11 meciuri din cele 42 disputate, iar la Pandurii a bifat un procentaj de 48% în dreptul victoriilor, reuşind să impresioneze prin fotbalul practicat de echipa olteană.

Afla mai multe despre: edward iordănescucraiovavictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare