Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Părerea lui Dică despre CFR - AS Roma: “Va fi un joc şi mai greu decât se aşteaptă cei de la Cluj"

EXCLUSIV | Părerea lui Dică despre CFR - AS Roma: “Va fi un joc şi mai greu decât se aşteaptă cei de la Cluj"

UEFA Europa League

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre meciul de la Cluj, din Europa League, dintre CFR şi Roma, care va fi în direct pe Telekom Sport 1, la ora 22:00.

“Va fi un joc şi mai greu decât se aşteptau cei de la CFR prin prisma acestor absenţe pe care le au. Roma trece printr-un moment bun, în campionat a reuşit o partidă o bună, CFR-ul nu trece prin momente bune, ci dificile, a pierdut două meciuri pe teren propriu, dar ambiţia jucătorilor va fi foarte mare să reuşească un rezultat pozitiv pentru că nimeni nu le dă nicio şansă în acest moment.

Chiar dacă şansele lor sunt mici, trebuie să profite de ele şi eu sper să reuşească un joc mare şi să ia punct sau puncte în această seară pentru că va fi bine pentru fotbalul românesc.

La aceste jocuri se poate întâmpla orice, poate cei de la Roma nu vor fi motivaţi îndeajuns să câştige acest joc, poate vor fi cu nasul pe sus şi poate cei de la CFR îi vor surprinde şi vor face o partidă bună.
 
Young Boys şi CFR sunt două echipe de nivel apropiat să spunem şi cred că atunci se va decide cine va merge mai departe în primăvara europeană” , a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: europa league cfr cluj as roma 

viewscnt
Articole similare