Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Părerea lui Dumitru Dragomir despre scandalul de la Dinamo: "E o afacere românească şmecheră. Negoiţă poate fi în spate"

EXCLUSIV | Părerea lui Dumitru Dragomir despre scandalul de la Dinamo: "E o afacere românească şmecheră. Negoiţă poate fi în spate"

Dinamo București

Comentarii

Vânzarea lui Dinamo miroase a afacere necurată. Dumitru Dragomir bănuieşte că în spatele întregului scandal de la Dinamo este chiar Ionuţ Negoiţă.

Dinamoviştii ameninţă că nu se mai prezintă la echipă dacă nu primesc salariile până pe 31 decembrie. Este ultima metodă de protest a "câinilor"care se simt batjocoriţi de conducerea spaniolă. Însă fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, consideră că toată afacerea cu venirea ibericilor la echipă este doar un plan pus la cale de Ionuţ Negoiţă.

"Părerea mea este că Dinamo este ţinută în mână de nişte oameni care ori au un interes ascuns pe care noi nu-l ştim, ori nu sunt sănătoşi la cap. Ca să poţi să vii să iei o grupare de talia lui Dinamo şi să te duci cu ea în faliment... A fost o afacere românească să se arunce pisica moartă în curtea altuia ca să miroasă în curtea lui şi nu la Negoiţă. Ceva e de neînţeles aici.

Eu bănuiesc că este afacere românească şmecheră să nu mai plătească datoriile, să intre în faliment definitiv, să o aducă în Liga a IV-a şi să scape de tot aşa cum au scăpat Rapid şi Craiova lui Mititelu. Şi Negoiţă să fie în spate la toată treaba asta. Oamenii ăştia din Spania nici nu au tocuri la pantofi.

 

Mi-am dat seama în momentul în care Negoiţă a vândut fără garanţii un brand ca Dinamo. Cu toate că el nu are niciun document că Dinamo e al lui, toate astea sunt la Badea. Convingerea mea este că Negoiţă a cheltuit bani şi nu prea l-a ajutat nimeni" , a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare