Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pariul făcut de Edward Iordănescu în cantonamentul din Spania. Ce le-a promis antrenorul jucătorilor săi: "Aşa ne-a zis"

EXCLUSIV | Pariul făcut de Edward Iordănescu în cantonamentul din Spania. Ce le-a promis antrenorul jucătorilor săi: "Aşa ne-a zis"
Comentarii

Gaz Metan are planuri mari pentru sezonul următor, iar astăzi jucătorii lui Edward Iordănescu se pregătesc pentru un nou meci amical, de această dată, împotriva celor de la Lincoln Gibraltar.

Antrenorul medieşenilor le-a făcut jucătorilor şi o promisiune înainte de startul cantonamentului din Spania. În cazul în care vor termina stagiul de pregătire fără înfrângere, fotbaliştii vor primi o zi în plus de relaxare la revenirea în ţară.

Până acum, jucătorii lui Gaz Metan sunt în grafic. Au câştigat primul amical, 3-0, cu Algeciras, apoi au remizat alb cu scoţienii de la Kilmarnock. Gaz Metan mai are de disputat două meciuri amicale: astăzi, cu Lincoln Gibraltar, şi joi, cu Charlton Athletic.

"Am început destul de tare antrenamentele, dar o să ne ajute foarte mult în campionat. A decurs totul ok, suntem mulţumiţi, mai avem două meciuri amicale şi sperăm să câştigăm o zi liberă, pe care ne-o dă Mister dacă nu pierdem în aceste două meciurile amicale. Aşa ne-a promis. Dacă nu pierdem niciun amical, avem o zi liberă în plus. Pentru noi va conta mult.

De când a venit Mister sunt foarte bine defensiv şi primim foarte greu gol. Asta contează, de aici pleacă totul la o echipă. Să stai bine defensiv, să dai echilibru, să dai încredere echipei. Pentru noi va fi un atu în campionatul care urmează" , a declarat Valentin Creţu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cretugaz metanmedias 

viewscnt
Articole similare