Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pariul incredibil pe care era dispus să-l facă Edward Iordănescu: "M-am dus la patronul CFR-ului şi i-am propus"

EXCLUSIV | Pariul incredibil pe care era dispus să-l facă Edward Iordănescu: "M-am dus la patronul CFR-ului şi i-am propus"

CFR Cluj

Comentarii

Edward Iordănescu a prins doar trei meciuri pe banca CFR-ului în startul acestui sezon. După înfrângerea cu Malmo, scor 0-1, din preliminariile Ligii Campionilor, antrenorul a fost înlocuit cu Antonio Conceicao.

La aproape patru luni distanţă, Edward Iordănescu a vorbit din nou despre perioada petrecută la CFR Cluj şi a dezvăluit că le-a propus oficialilor clubului o înţelegere neobişnuită.
 
"Eu am fost adus de către CFR cu nişte obiective clare, pe care mi le-am asumat. Prezenţa în Liga Campionilor nu era unul dintre obiectivele care erau trasate în contractul meu. Deci eram în obiective. Era început de sezon, câştigasem o Supercupă, nimic nu anunţa ce urma să se întâmple.
 
Eu chiar i-am spus patronului atunci când am plecat că, dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat şi nu apărea totul public, chiar dacă şi dânsul a reacţionat la impuls atunci în ceea ce mă priveşte şi după aceea mi-a propus continuarea, am spus că eram chiar dispus să semnez un act, să îmi asum, în cazul în care echipa nu câştigă campionatul, să returnez toţi banii pe care i-am primit într-un an de zile" , a declarat Edward Iordănescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujmalmoliga campionilorconceicaosupercupa 

viewscnt
Articole similare