Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pariul lui Cosmin Contra pentru Liga Naţiunilor: ”Îl cunosc de mic”. El e jucătorul care va ”exploda” la naţională!

EXCLUSIV | Pariul lui Cosmin Contra pentru Liga Naţiunilor: ”Îl cunosc de mic”. El e jucătorul care va ”exploda” la naţională!

Echipa națională

Comentarii

Dorin Rotariu poate fi pariul lui Cosmin Contra în Liga Naţiunilor şi în calificările pentru Euro 2020. Mijlocaşul lui Mouscron traversează cea mai bună perioadă a carierei.

Dorin Rotariu este un alt fotbalist după transferul la Mouscron. Împrumutat de la Club Brugge până la vară, mijlocaşul e titular incontestabil, iar acest lucru s-a cunoscut şi la echipa naţională. Rotariu a adus victoria în amicalul cu Suedia, marcând primul său gol sub tricolor.

”Am stat mult de vorbă cu Roti, Îl cunosc pe de mic. Sunt bun prieten cu unchiul lui, bun prieten cu taicăsu, cu Ilie. Am fost la câteva meciuri atât cât era la Brugge cât şi acum la Mouscron şi întotdeauna după meciuri, ori am mâncat cu el, ori am stat de vorbă cu el. Întotdeauna i-am spus că trebuie să faca mult mai mult dacă vrea să reuşească”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: contraechipa nationalaexclusiv 

viewscnt
Articole similare