Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pariul lui Marica pentru Real - Bayern. Cum îl caracterizează pe Zidane şi ce spune de Bayern

EXCLUSIV | Pariul lui Marica pentru Real - Bayern. Cum îl caracterizează pe Zidane şi ce spune de Bayern
Comentarii

Prezent la Madrid, Ciprian Marica a analizat pentru Telekom Sport partida Real Madrid - Bayern Munchen, din manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor.

După 2-1 în tur, Real Madrid e considerată mare favorită la calificare, iar Marica tinde să meargă pe mâna spaniolilor, dar avertizează că Bayern poate reuşi o surpriză, mai ales că acest sezon ar putea fi ultimul la nivel înalt pentru o serie dintre jucătorii lui Bayern.

"Toată lumea aşteaptă o calificare, mai ales după rezultatul pozitiv din Germania, clar că Real pleacă ca favorită. Toată lumea merge la stadion să vada Realul triumfând şi un Cristiano care scrie istorie, ar face al 100-lea meci câştigat în UCL.

Se aşteapta un meci frumos, deschis, cei de la Bayern trebuie să atace, să marcheze, sunt în dezavantaj după primul meci şi am văzut totuşi, acum câţiva ani de zile, când Bayern a reuşit să întoarcă rezultatul de pe Allianz Arena şi până la o greşeală de arbitraj era 2-1 pentru Bayern. Cei de la Bayern, aşa cum îi ştim pe nemţi, speră până în ultima clipă şi vom vedea un meci cu siguranţă încrâncenat, dar spectaculos.



Real şi-a pastrat nucleul de jucători de câţiva ani, schimbări foarte puţine. E clar că Ronaldo este vedeta şi atmosfera va fi una frumoasă. Suporterii vor fi la înălţime, ca la fiecare meci, la Madrid se trăieşte şi se iubeşte fotbal.

Zidane e o surpriză plăcută ca antrenor, reuşeşte să fie pe înţelesul jucătorilor şi să fie parte din echipă, să reuşească să formeze un grup unit, ceea ce pe toţi i-a surprins. Nu putem decât să îi spunem felicitări şi cred că va avea o carieră frumoasă în continuare.

Îmi place foarte mult Lewandovski, dar este un vârf de atac care are nevoie de mingi, are nevoie de oameni care sa îi dea baloane, de cealaltă parte vedem un jucător care nu prea este în formă şi mă refer la Benzema, să vedem dacă va juca. De la Cristiano se aşteapta toata lumea să facă spectacol şi în seara aceasta.

Sunt jucători (n.r. cei de la Bayern) cu care m-am întalnit, jucători de talie, fantastici, totuşi ajunsi la o vârstă, mulţi dintre ei, poate un Ribery, un Robben, sunt la ultimul meci la nivelul ăsta"
, a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: maricachampions leaguereal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare