Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Din partea spaniolilor nu mai am nicio speranţă!". Un fost antrenor din Ştefan cel Mare prevesteşte dezastrul în Ştefan cel Mare: "Mi-e să nu aibă vreo surpriză şi să nu aibă pe cine să antreneze"

EXCLUSIV | "Din partea spaniolilor nu mai am nicio speranţă!". Un fost antrenor din Ştefan cel Mare prevesteşte dezastrul în Ştefan cel Mare: "Mi-e să nu aibă vreo surpriză şi să nu aibă pe cine să antreneze"

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea (44 de ani), fostul jucător şi antrenor de la Dinamo, e de părere că suporterii sunt singurii care mai pot salva clubul de la faliment. "Ţăranul" spune că nu mai are nicio speranţă că spaniolii vor investi vreun ban în Ştefan cel Mare.

De la preluarea clubului, din august 2020, spaniolii conduşi de Pablo Cortacero au promis mai mult decât au făcut. Banii lipsesc cu desăvârşire din Ştefan cel Mare şi Adrian Mihalcea nu mai are speranţe în ceea ce-i priveşte pe Cortacero, Collado şi Couto Lago. Fostul atacant şi antrenor din Ştefan cel Mare e convins că doar suporterii mai pot salva clubul din situaţia grea în care se află.

"Din partea spaniolilor, eu, cel puţin, nu mai am nicio speranţă că vor băga vreun euro. Poate o parte din băieţi vor rămâne şi echipa nu a arătat rău, în ultima perioadă echipa n-a arătat deloc rău. Mi-e ca pe data de 3 ianuarie, Jerry Gane să nu aibă o surpriză şi să nu aibă cu cine să antreneze", a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Adrian Mihalcea a antrenat Dinamo în 2020, din martie până în iulie, dar din cauza pandemiei de COVID-19 şi a carantinei a stat pe bancă la doar şapte meciuri ale echipei.

Pablo Cortacero a promis majorarea de capital în urmă cu o lună

Prin intermediul unui comunicat oficial, Dinamo a anunţat, pe 23 noiembrie, că Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală la Dinamo, şedinţa fiind programată pentru 21 decembrie la ora 11:00, iar în cadrul acesteia va fi discutată majorarea capitalului echipei din Ştefan cel Mare.

„Preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948 SA, şedinţa fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societăţii.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acţiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acţionarilor, în care va fi stabilit şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru sezonul competiţional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toţi acţionarii Dinamo 1948 SA.

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administraţie prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administraţie al clubului este format din Pablo Cortacero (preşedinte), Cornel Dinu, Cornel Ţălnar, Constantin Eftimescu şi Cristian Hîldan”, se arată în comunicatul clubului Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: dinamoadrian mihalceasituatiebani 

viewscnt
Articole similare