Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Paşcanu, despre motivele pentru care naţionala de tineret face în continuare performanţă: ”Chiar abia aşteptăm următorul meci”

EXCLUSIV | Paşcanu, despre motivele pentru care naţionala de tineret face în continuare performanţă: ”Chiar abia aşteptăm următorul meci”

Echipa națională

Comentarii

Alex Paşcanu spune că stilul în care antrenează Mirel Rădoi, dar şi atmosfera din vestiar sunt secretele principale pentru care naţionala de tineret are rezultate.

România U21 a trecut cu 3-0 de Irlanda de Nord U21, în al treilea meci din preliminariile EURO 2021. A fost un nou meci foarte bun făcut de ”tricolori”, însă trebuie menţionat că nord-irlandezii au rămas în ”10” după ce portarul Hazard a fost eliminat pentru o intrare foarte dură la Dennis Man.

Alex Paşcanu, unul dintre ”veteranii” din naţionala de tineret, spune că secretul performanţelor obţinute de România U21 ţine de felul în care antrenează Mirel Rădoi şi de atmosfera excelentă care există în vestiar:

”Ne simţim foarte bine, chiar ne place mult cum antrenează şi cum ne înţelegem cu toţii. E o atmosferă foarte plăcută şi venim toţi din toată inima, foarte relaxaţi şi foarte bine montaţi când avem meciuri la U21 şi chiar abia aşteptăm următorul meci”, a declarat Alex Paşcanu pentru Telekom Sport.

Fundaşul lui CFR Cluj a vorbit şi despre scorul meciului cu Irlanda de Nord: ”E o victorie, asta e cel mai important. Suntem foarte fericiţi că am reuşit să câştigăm şi cu scorul acesta. A fost un plus că ei au rămas în zece oameni, am putut să ne facem jocul mult mai bine şi în repriza a doua cred eu că am reuşit lucrul acesta şi am reuşit să luăm cele trei puncte cu o victorie bună”, a mai spus Paşcanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex pascanu 

viewscnt
Articole similare