Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Paşcanu nu regretă că a ales CFR, chiar dacă n-a jucat şi a fost împrumutat: "Am învăţat multe chestii care sper să mă ajute în carieră". Cum l-a descris pe Dan Petrescu

EXCLUSIV | Paşcanu nu regretă că a ales CFR, chiar dacă n-a jucat şi a fost împrumutat: "Am învăţat multe chestii care sper să mă ajute în carieră". Cum l-a descris pe Dan Petrescu

FC Voluntari

Comentarii

Alexandru Paşcanu (21 de ani) a semnat cu FC Voluntari, sub formă de împrumut de la CFR Cluj, dar nu regretă experienţa din Gruia. Căpitanul naţionalei de tineret a României a spus, pentru Telekom Sport, că la CFR a învăţat lucruri care speră să-i folosească în carieră, mai departe, şi a dezvăluit că adaptarea la stilul din România faţă de Anglia nu a fost tocmai uşoară.

După ce nu a jucat foarte mult la CFR, după transferul de la Leicester, Paşcanu a fost cedat sub formă de împrumut la FC Voluntari, unde va pune umărul la salvarea clubului ilfovean de la retrogradare. Fundaşul spera ca experienţele acumulate la CFR să-l ajute pe mai departe. "A fost un an foarte bun, cu multe lucruri care s-au întâmplat. Nu a fost o tranziţie uşoară, dar am învăţat foarte multe. Chiar şi în a doua parte a sezonului în care nu a am jucat cât aş fi dorit, am învăţat multe chestii care sper să mă ajute în cariera mea.  (n.r. - Ce a fost mai greu?) Tranziţia asta a fost mai dificilă. Au fost şi nişte condiţii la CFR care nu... Au fost câteva chestii diferite faţă de Anglia. Primele jocuri de la CFR au fost dificile, dar am venit să prind mai multă experienţă în Liga I.



(n.r. - A fost greu că ai crescut în Anglia?) Sunt câteva chestii foarte diferite în comapraţie cu Anglia, dar fotbalul e tot fotbal şi ar trebui să fac faţă. Au fost câteva chestii care nu au fost cum ar trebui şi din partea mea şi sper să putem regla chestiile astea", a spus Paşcanu pentru Telekom Sport. În ceea ce-l priveşte pe Dan Petrescu, Paşcanu l-a descris pe acesta ca fiind un om foarte exigent: "E un om foarte exigent. Aşa e şi la antrenamente, antrenamente dure. Acum am venit aici şase luni până vară, vom vedea din vară ce va fi", a mai spus Paşcanu.

La CFR, Alex Paşcanu a strâns doar 234 de minute în patru partide.  FC Voluntari are o victorie şi o înfrângere în amicalele din cantonament, iar Paşcanu ar putea debuta la formaţia ilfoveană în partida de pregătire programată marţi, contra azerilor de la FK Sabail, de la ora 14:00.

  • Liga 1 se reia în weekendul 31 ianuarie - 2 februarie şi va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru pascanucfr clujdan petrescufc voluntari 

viewscnt
Articole similare