Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Patrick Petre a refuzat ofertele din străinătate. Motivul pentru care a ales să joace în Liga a 3-a

EXCLUSIV | Patrick Petre a refuzat ofertele din străinătate. Motivul pentru care a ales să joace în Liga a 3-a

Fotbal intern

Comentarii

Patrick Petre s-a anunţat a fi o mare speranţă a lui Dinamo şi a fotbalului românesc, însă problemele din afara terenului i-au încetinit creşterea, iar fiul lui Florentin Petre nu a reuşit să se impună la echipele pe la care a jucat. La 23 de ani, Petre a decis să semneze cu o echipă din Liga a 3-a, chiar dacă a avut oferte şi din afara ţării.

Cotat la 200.000 de euro, Patrick Petre, fost internaţional de juniori, a ales să vină la Brăila, în Liga a 3-a, acolo unde antrenor este tatăl său. Într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, Florentin Petre a dezvăluit motivul pentru care Patrick a ales Brăilă în defavoarea altor echipe. 

"Decizia am luat-o împreună ţinând cont de toate lucrurile pe care le-a întâmpinat în trecut, am zis că e mult mai bine să vină cu mine chiar dacă a avut oferte şi de la contracandidatele mele.

A avut oferte de Liga a doua, am avut ofertă din Grecia sau Cipru, dar am stat şi ne-am gândit că cel mai important pentru el e să ajungă la un nivel de pregătire foarte bun şi bineîneţeles să aibă un moral şi o capacitate de a înţelege nişte lucruri şi de a realiza că lucrurile pe care le-a făcut în trecut n-au fost atât de grave încât să nu merite să joace la nivelul mare unde cu siguranţă va ajunge cât de curând", a declarat Florentin Petre.

Patrick Petre a crescut la juniorii lui Dinamo şi a făcut pasul la echipa mare în 2014. După un împrumut la Sepsi, în 2017, Petre a plecat de la Dinamo şi a semnat cu Poli Iaşi, iar după aceea, pentru o scurtă perioadă, a fost legitimat şi la Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: patrick petrebraila 

viewscnt
Articole similare