Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Patronul Craiovei, variantă ciudată despre plecarea lui Mangia: ”N-a fost demis, nu şi-a dat demisia!” Cum s-a ajuns totuşi la schimbarea antrenorului

EXCLUSIV | Patronul Craiovei, variantă ciudată despre plecarea lui Mangia: ”N-a fost demis, nu şi-a dat demisia!” Cum s-a ajuns totuşi la schimbarea antrenorului

Superliga

Comentarii

Patronul Craiova susţine că Devis Mangia n-ar fi fost demis, dar nici nu şi-ar fi dat demisia, ci pur şi simplu a fost o înţelegere de comun acord. Mihai Rotariu spune şi că Papură nu este doar antrenor interimar, ci va primi încrederea conducerii.

Craiova a anunţat luni că s-a despărţit de Mangia, după o serie de rezultate slabe. Intrat în direct la Telekom Sport, Mihai Rotaru vine cu o variantă ciudată. Omul de afaceri spune că Devis Mangia n-a fost demis, dar lasă de înţeles că nici nu şi-ar fi dat demisia. Cei doi ar fi ajuns la această concluzia pornid de la o banală discuţie despre viitorul echipei:

”Nu l-am dat afară pe Devis! Nu l-am dat afară, nu şi-a dat demisia! A fost pur şi simplu... a plecat totul de la o discuţie, am stat la masă, făceam planuri de viitor şi, uşor-uşor s-a ajuns la concluzia că e mai bine pentru club să meargă fiecare pe drumul lui. Nici nu cred că a plecat din partea noastră, cred că mai degrabă a venit din partea lui, dar e mai puţin important. Pur şi simplu am zis hai să vedem dacă putem schimba ceva, în trendul echipei şi s-a ajuns la această concluzie. Devis este prietenul nostru, Devis a petrecut doi ani alături de noi, a adus o Cupă după 25 de ani, nu avem ce să-i reproşăm şi nici el nouă. A dus discuţia într-un loc unde am zis cred că e mai bine să terminăm contractul.

(De ce credeţi că a avut Craiova scăderea asta?) Păi e foarte simplu. Hai să plecăm de la echipa naţională, de la cele două săptămâni de pauză. FCSB, li s-a întors Planici, li s-a întors Pintilii, li s-a întors Bălaşa. Universitatea Craiova i-a pierdut pe Dimitrov, pe Koljic şi pe Martic, toată banda dreapta. Cred că am ieşit mult mai slăbiţi din această mini vacanţă, din această mini perioadă de break pentru echipa naţională.

(Credeţi că i-aţi pus la dispoziţie lui Mangia în 2019 un lot care să se bată la titlu?) Este greu de spus ce înseamnă un lot cu care să se bată la titlu. Numeric am stat bine, după care au venit acele... Meza Colli s-a rupt, Koljic accidentat, Mitriţă a plecat, Dimitrov accidentat, Cicâldău a jucat cu enterocolită, nu ne-am dat seama în timpul meciului de la Viitorul, el e internat de două zile la terapie intensivă. După meci, imediat, a plecat la terapie intensivă. Cred că noi aici am fost traşi în jos. Devis, de fapt, a trebuit să regândească echipa.  

(Papură e interimar?) Nu, este antrenorul nostru principal. Are contract până în vara acestui an, este antrenor principal. Papură trebuie să lucreze, trebuie să gestioneze bine situaţia asta, să-şi facă o strategie de viitor şi să arate că poate să aducă un fotbal modern la Craiova.  

(L-aţi vrut pe Neagoe?) Nu am vrut pe nimeni. Nu am discutat nici măcar o secundă, nu numai că n-am discutat, nu ne-am gândit la nimeni. Nici acum nu ne gândim. Nu luăm în calcul. Din vară discutăm, dar în acest moment este un antrenor, care are şansa lui şi pe care noi trebuie să-l sprijinim, să facem tot ce putem ca să-i creăm suportul să scoată maxim din meseria lui”,
a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai rotariucraiova 

viewscnt
Articole similare