Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Patru ani de la marea performanţă reuşită de CSM Bucureşti. Rasmussen a rememorat clipele trăite după câştigarea Ligii Campionilor

EXCLUSIV | Patru ani de la marea performanţă reuşită de CSM Bucureşti. Rasmussen a rememorat clipele trăite după câştigarea Ligii Campionilorgalerie foto

Handbal

Comentarii

Pe 7 mai 1986, Steaua a câştigat Liga Campionilor şi a reuşit cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc. 30 de ani mai târziu, doar că în data de 8 mai, CSM Bucureşti a produs marea surpriză şi a adus în ţară cel mai râvnit trofeu din handbalul feminin intercluburi.

În urmă cu patru ani, CSM Bucureşti a produs marea surpriză în Liga Campionilor la handbal feminin. La debutul în cea mai tare competiţie intercluburi, echipa pregătită atunci de Kim Rasmussen a avut un parcurs excelent, iar totul a culminat cu evoluţia din marea finală a Final Four-ului de la Budapesta.

Cu Isabelle Gulldén într-o formă de zile mari, CSM Bucureşti s-a impus în faţa marii favorite Gyor, la loviturile de departajare, şi a cucerit marele trofeu la prima sa participare din istorie în Liga Campionilor. La patru ani distanţă, Kim Rasmussen a vorbit cu Telekom Sport şi a rememorat clipele trăite pe 8 mai 2016.

  • Cu 108 goluri, Isabelle Gulldén a fost cea mai bună marcatoare din Liga Campionilor în sezonul 2015/2016

"Nu îmi amintesc emoţia când Brădeanu a marcat ultimul gol, chiar nu îmi amintesc. Cred că am alergat în cerc, în jurul meu şi eram un pic confuz. Îmi amintesc sentimentul întregii perioade, cum am construit drumul nostru către Final Four. Şi a fost un sezon atât de dificil, cu probleme financiare, cu jucătoare care au părăsit echipa, cu jucătoare care nu voiau să joace, cu accidentările pe care le-am avut înainte şi după turneul final.

Modul lent în care am învăţat cum să jucăm şi cum ne-am găzit poziţiile, asta îmi amintesc. Şi jocurile cu Rostov, în special cel din deplasare, care a fost incredibil pentru noi. Iar Final Four-ul a a fost... Încă mi se zbârleşte pielea când mă gândesc la faptul că toţi voiau să joace cu CSM în semifinală, Vardar se bucura de asta, iar apoi noi să le spulberăm, pur şi simplu.

Acela a fost un sentiment plăcut, în special, să trec prin hol, după meci, chiar m-am simţiti bine.Apoi să baţi Gyor acasă. Nimeni nu a mai reuşit înainte sau după aceea, aşa că rezultatul pe care l-am reuşit, cu cât trece timpul, devine tot mai special fiindcă toţi pot să vadă că Gyor acasă, cu micile detalii, arena, cu mai bine de jumătate de arenă încurajându-le, aşa că asta face şi mai special totul, că le-am bătut acasă în acea atmosferă, pentru că nimeni nu a mai reuşit înainte sau după aceea.

Suntmintiri frumoase care nu se vor şterge. Eşti atât de ocupat, atât de concentrat şi atât de obosit în capul tău. Cred că după conferinţa de presă, când am putut să intru în vestiar şi trofeul era acolo. Era bere pe podea. Atunci a fost momentul când tot aerul a ieşit din balon şi am putut să mă bucur cu adevărat.

Fiindcă nu am avut timp după. A trebuit să merg la zona mixtă, apoi la conferinţă, aşa că nu am putut să simt emoţiile cu toată lumea de la început. Eram destul de singur în acea vreme, aşa că atunci când am intrat în vestiar şi am văzut fetele şi trofeul, atunci mi-am zis <<La naiba, chiar am câştigat!>>.

Şi modul în care am făcut-o, când nimeni nu se aştepta. Am fost atât de fericit că am putut să fac jucătoarele fericite, la fel şi staff-ul, că am făcut Bucureştiul fericit şi România, de asemena, mândră şi bucuroară. Nu m-am gândit la mine deloc în acel moment. Mă gândeam doar că am putut să fac atâta lume fericită şi mi-am dorit atât de mult acest lucru.

Aşa că noi apoi am încercat să petrecem un pic, aveam un zbor dimineaţă, aşa că nu a fost prea mult. Îmi amintesc de faptul că am mâncat un burger delicios pe la 3 dimineaţa, cred că am şi postat pe Facebook şi pe Instagram. Îmi amintesc aceste detalii şi devine din ce în mai special când te gândeşti la ceea ce am făcut în acel weekend" , a declarat Kim Rasmussen pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rasmussen 

viewscnt
Articole similare