Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Paul Anton, plin de optimism: "Oricine îmi va lua locul, va ajuta echipa să facă un meci mare". Cum a explicat căderea tricolorilor

EXCLUSIV | Paul Anton, plin de optimism: "Oricine îmi va lua locul, va ajuta echipa să facă un meci mare". Cum a explicat căderea tricolorilor

Echipa națională

Mijlocaşul Paul Anton s-a declarat încrezător înaintea meciului cu Serbia, deşi este suspendat şi nu va putea să joace în partida de pe Arena Naţionale.

"Eu am încredere că oricine îmi va lua locul, o va face foarte bine şi va ajuta echipa să facă un meci mare. Nu e o suprafaţă uşoară. O cunosc destul de bine, pentru că în Rusia mai sunt astfel de terenuri. Important este că eu şi colegii mei am ieşit sănătoşi, pentru că sunt riscuri foarte mari de accidentare.

O neatenţie acolo, au reuşit să facă superioritate în bandă, să vină cu centrare. Ne-au surprins şi au reuşit să înscrie. Într-adevăr, am ştiut că vor începe meciul în cinci şi jucând cu o linie de cinci ei, o să avem spaţii la mijlocul terenului, între linii. Eu zic că s-a văzut faptul că am jucat acolo, am pus probleme şi am reuşit să înscriem. Apoi au schimbat sistemul, au reuşit să echilibreze. Cel mai important e că am câştigat şi că suntem sănătoşi", a spus Paul Anton, la Telekom Sport.

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani l-a lăudat pe Alexandru Maxim pentru golul victorios, apoi şi-a îndreptat atenţia la marele meci cu Serbia, de duminică.

"Un gol splendid. E calitatea lui. Ştim cu toţii că în astfel de faze îşi arată valoarea. Astfel de victorii sunt foarte frumoase, când reuşeşti să câştigi pe final. Dar nu e uşor.

Serbia e o echipă puternică, dar noi avem mare încredere că vom face un meci mare, împreună cu cei din tribună. Am înţeles că vor fi în număr mare şi pe această cale le cer să fie alături de noi pe toată durata partidei, pentru că noi vom lupta pentru ei până la capăt", a încheiat Anton.

Reprezentativa României a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, într-un meci din etapa a treia a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor, în care ultimele goluri ale celor două echipe au fost marcate în minutele 90 şi 90+4. România a urcat pe locul al doilea al Grupei a IV-a Au înscris Zulpa ’90 pentru gazde şi Alexandru Chipciu ’13 şi Alexandru Maxim ‘90+4 pentru echipa României.

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta