Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Paul Anton, transferul perfect pentru CFR Cluj? Vot de încredere pentru mijlocaşul dorit în Gruia: "Ar fi un mare câştig!"

EXCLUSIV | Paul Anton, transferul perfect pentru CFR Cluj? Vot de încredere pentru mijlocaşul dorit în Gruia: "Ar fi un mare câştig!"

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Andone (61 de ani), managerul lui FC Voluntari, a vorbit despre posibilul transfer al lui Paul Anton (29 de ani) de la Dinamo la CFR Cluj, unde mijlocaşul e dorit de Edi Iordănescu. "Fălcosul" crede că Anton ar fi un câştig pentru campioana României, însă ar prefera să rămână la Dinamo.

Paul Anton, dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj: "Eu cred că va rămâne la Dinamo!"

CFR Cluj a făcut o ţintă din Paul Anton, mijlocaşul lui Dinamo, după plecarea lui Damjan Djokovic în Turcia, la Rizespor. Edi Iordănescu l-a cerut conducerii din Gruia pe fostul mijlocaş de la Getafe, care a revenit la Dinamo în vara lui 2020. Paul Anton ar fi un adevărat câştig pentru CFR Cluj, însă Ioan Andone speră ca internaţionalul român să rămână în Ştefan cel Mare.

"Anton şi înainte de a veni la Dinamo a cochetat cu CFR. Ar fi un câştig cu CFR. Dar eu cred că Anton va rămâne la Dinamo. (n.r. - N-ar fi mai bine să-l vândă?) Acum îl mai vinde şi pentru sumă şi el nu şi-a luat niciun salariu, spune şi tu! Vinzi jucători liberi. Eu, ce mi-aş dori, e să rămână la Dinamo", a spus Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Paul Anton a jucat 12 meciuri în acest sezon la Dinamo, timp în care a marcat de trei ori de revenirea în Ştefan cel Mare.

 

Afla mai multe despre: ioan andonepaul antondinamocfr clujtransfer 

viewscnt
Articole similare