Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Paul îşi caută altceva!". Un fost mare dinamovist îl "împinge" pe Anton să plece de la Dinamo: "Să-şi bage memoriu, indiferent cât ţine la Dinamo"

EXCLUSIV | "Paul îşi caută altceva!". Un fost mare dinamovist îl "împinge" pe Anton să plece de la Dinamo: "Să-şi bage memoriu, indiferent cât ţine la Dinamo"

Dinamo București

Comentarii

Paul Anton (29 de ani), fotbalistul lui Dinamo, e dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj, iar Ioan Andone crede că mijlocaşul e şi el în căutarea unei noi echipei. Situaţia de la Dinamo nu e una bună deloc, fotbaliştii fiind neplătiţi de foarte mult timp, iar Anton ar putea fi tentat de plecarea în Gruia.

Andone îl "împinge" pe Paul Anton să-şi depună memoriu şi să plece liber de la Dinamo la CFR Cluj sau la altă echipă care-l doreşte pentru a fi în continuare un jucător interesant pentru echipa naţională. "Fălcosul" a spus, la Telekom Sport, că Anton îşi caută deja altă echipă.

"Paul îşi caută altceva, are o vârstă, a jucat în străinătate, vrea şi el naţionala. Dacă joacă la Dinamo o perioadă proastă, cum se uite cinva la tine şi să crezi că are şanse să te cheme la naţională? Dacă sunt rezultate proaste, unul ca asta să-şi bage memoriu, indiferent cât ţine la Dinamo, că i-a dat o şansă, că de la Dinamo a plecat împrumut şi când eram eu. Joacă clar titular la CFR", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Edi Iordănescu îl vrea pe Paul Anton la CFR Cluj!

Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj la Rizespor, în Turcia, iar în locul său Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului, îl vrea pe Paul Anton de la Dinamo. Fostul căpitan din Ştefan cel Mare e într-o situaţie delicată, nefiind plătit de mult timp, iar oferta CFR-ului l-ar putea tenta.

Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă despre mijlocaşul lui Dinamo cu care a lucrat în trecut la Pandurii: "Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent", a declarat Edi Iordănescu pentru AntenaSport, la începutul lunii.

Afla mai multe despre: paul antontransfercfr clujdinamoioan andoneexclusiv 

viewscnt
Articole similare