Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Paula Ungureanu, atac la Dragan Djukic: ”Nu ştiu de ce am jucat atât de puţin” Ce spune despre calificarea CSM-ului

EXCLUSIV | Paula Ungureanu, atac la Dragan Djukic: ”Nu ştiu de ce am jucat atât de puţin” Ce spune despre calificarea CSM-ului

Handbal

Comentarii

Paula Ungureanu este una dintre puţinele jucătoare de la CSM Bucureşti care încă mai speră la calificare, după ce CSM a pierdut cu Metz, scor 26-31.

Paula a fost folosită puţin de antrenorul Dragan Djukic şi şi-a declarat nemulţumirea la interviul de după partidă.

Cine a greşit mai puţin a câştigat meciul. Este o diferenţă pe care o putem remonta, eu încă mai cred în noi. Cu altă atitudine şi mult mai motivate, eu zic că putem câştiga la minimum cinci goluri.

Nu cred că ne-a lipsit motivaţia, a fost, ne-am dorit, însă atât am putut. Dacă vom rata Final Four, ar însemna clar un eşec pentru noi, este unul dintre obiective. Pentru mine va fi un eşec pentru că îmi doresc enorm să ajung acolo, să câştig acest trofeu. Cred în echipa mea, probabil spuneţi că sunt nebună.

Nu ştiu de ce am jucat atât de puţin, acest lucru să îl discutaţi cu staff-ul tehnic. A fost o decizie grea, într-adevăr, să plec de la CSM, însă am simţit că este momentul să fac acest lucru”, a spus Paula Ungureanu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: paula ungureanucsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare