Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Pe Budescu îmi venea să-l iau la bătaie!” Dezvăluirile unui fost jucător de la FCSB. Unde a greşit Gigi Becali

EXCLUSIV | ”Pe Budescu îmi venea să-l iau la bătaie!” Dezvăluirile unui fost jucător de la FCSB. Unde a greşit Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Florentin Dumitru, cel care a evoluat la FCSB în perioada 2000-2006, spune că Nicolae Dică şi Gigi Becali au tratat greşit cazurile lui Constantin Budescu şi Denis Alibec.

Gigi Becali s-a mulţumit cu 2,5 milioane de euro în schimbul lui Constantin Budescu, jucător care nu mai era în graţiile lui, deşi a fost cel mai bun anul trecut. Florentin Dumitru spune însă că patronul FCSB a tratat greşit situaţia. Fostul fundaş dreapta susţine că l-a cunoscut pe Budescu încă de când era un copil, era la fel de capricios, dar era decisiv şi asta conta cel mai mult. Cei doi au fost colegi la Petrolul Ploieşti:

”Când îţi iei un jucător te interesezi de caractaerul lui. Eu am fost coleg cu Budescu şi, la 19 ani, îmi venea să îl iau la bătaie, dar, în acelaşi timp, îmi decidea meciul. Am jucat doi ani împreună, dar pe un jucător cu capriciile lui îl iei aşa cum e, nu poţi să îl schimbi. Şi atunci lasă-l să îşi facă mendrele, dar îţi câştigă meciul”, a declarat Florentin Dumitru pentru Telekom Sport.

Poreclit ”Beckham” pe vremea când era în activitate, datorită centrărilor sale, Florentin Dumitru este de părere că şi Becali şi Dică au greşit şi în cazul lui Denis Alibec: ”Alibec, la fel, e cel mai bun vârf din Romania, dar orice jucător, dacă nu are încrederea din partea antrenorului, degeaba spune patronul că este cel mai bun. Antrenorul e cel care decide, cred că i-a făcut un rău că l-a băgat, el trebuia să fie într-o competiţie loială cu Gnohere, i-a făcut rău şi lui Gnohere, şi lui Alibec, şi echipei. Practic, când te bagă, când nu meriţi, tu crezi că eşti şi atunci bun, e o problemă doar a patronului”, a mai spus Dumitru.

Afla mai multe despre: constantin budescuflorentin dumitrudenis alibecfcsbgigi becalinicolae dica 

viewscnt
Articole similare