Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pe ce stadion va juca Academia Rapid în sezonul următor: ”Sunt discuţii cu cei de acolo”

EXCLUSIV | Pe ce stadion va juca Academia Rapid în sezonul următor: ”Sunt discuţii cu cei de acolo”

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid este cu un pas în Liga a 3-a şi acum mare dilemă a suporterilor ţine de stadionul pe care se va muta echipa, în condiţiile în care stadionul din Giuleşti va intra în reconstrucţie pentru EURO 2020.

Academia Rapid a trecut de Steaua şi mai are un singur obstacol până în Liga a 3-a: barajul de promovare, pe care-l va disputa contra reprezentantei judeţului Giurgiu. Există însă o problemă pentru Academia Rapid. Stadionul din Giuleşti urmează să fie dărâmat şi reconstruit pentru EURO 2020. În acest condiţii, echipa trebuie să-şi găsească un nou stadion.

Invitat în platoul Sport Report, Constantin Schumacher spune că arena va fi dărâmată abia în octombrie, caz în care ar putea juca turul în Giuleşti. În paralel, se poartă discuţii şi cu administratorii stadionului Sportul Studenţesc:

”Am înţeles că lucrările (n.r. la stadionul Rapid) nu vor începe acum, ci în octombrie, deci s-ar putea să jucăm turul acolo. De asemenea, există discuţii şi cu cei de la Sportul. Dacă vom reuşi să ne denumim Rapid, cel mai important este să luăm baza Pro Rapid. Pentru că este foarte important pentru imaginea clubului, ai casa ta, e important pentru marketing, pentru suporteri, pentru echipele de juniori, pentru că de la anul trebuie să avem patru grupe de juniori”, a dezvăluit Constantin Schumacher pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin schumacheracademia rapidliga 3,  

viewscnt
Articole similare