Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Pe cine vede Cosmin Contra favorită la EURO: „Pare cea mai tare echipă”. Ce spune despre Cristiano Ronaldo

EXCLUSIV Pe cine vede Cosmin Contra favorită la EURO: „Pare cea mai tare echipă”. Ce spune despre Cristiano Ronaldo

EURO 2020

Comentarii

Turneul final al EURO 2020, care va fi găzduit de 11 oraşe de pe continent, printre care şi Bucureşti, şi se va încheia pe 11 iulie.

Cosmin Contra, fostul selecţioner al României, a analizat preferatele sale de la EURO 2020.

Despre Franţa:

„Pare cea mai tare echipă de la Europeanul acesta, ca lot, ca rezultatele din ultimii ani, pare cea mai solidă echipă. Aseară am văzut un meci mai puţin spectaculos decât mă aşteptam eu, dar un meci în care Franţa a ţinut la respect echipa Germaniei la ea acasă, ceea ce arată forţa acestei echipe. Vom vedea în meciurile următoare dacă Franţa e capabilă să ducă acest ritm”

Despre Spania:

„N-avea cum să fie un festival pentru că Suedia nu e o echipă uşor de bătut, e o echipă foarte ordonată în plan tactic, fizic stau foarte bine şi nu e uşor să desfaci o apărare ca a Suediei. Doar cu posesia nu se mai câştigă”

Despre Italia:

„A jucat un fotbal total, m-a surprins că a făcut pressing după pierderea mingii, au fost foarte inspiraţi în faţa porţii. Au marcat 3 goluri, au jucat bine, m-a surprins plăcut Italia, nu mă aşteptam să joace de aşa manieră şi sunt curios să vedem cu adversarii mai dificili, ca cel din seara asta cu Elveţia, dacă se va exprima la fel.

Sigur vor exista surprize pentru că orice echipă poate să pună în dificultate orice adversar puternic”

Despre Ucraina:

„Am fost ieri la antrenamente, mă duc şi azi, am vorbit ieri cu el. Era puţin dezamăgit pentru ca să revii de la 2-0 la 2-2 şi să pierzi în min 85 nu e uşor de digerat. E un tip pozitiv şi a scos lucrurile bune, a avut doi jucatori care au jucat sub nivelul lor, s-a văzut lucrul asta, dar e foarte increzător că jucând aşa, poate să câştige următoarele două meciuri.
Ieri îmi zicea la antrenamente că are un jucător de la Sahtior care are 18 ani şi lui îi place foarte mult, mijlocaş central, aleargă foarte mult, capacitate foarte mare, dar n-are meciuri în picioare.. l-a promovat la naţională chiar dacă şi acolo au fost discuţii pe tema asta”

Portugalia:

„Aici vorbesc despre Ronaldo. Dacă ieri a fost dat dispărut 80 şi ceva de minute, a apărut 5 minute şi a dat două goluri. Asta e Ronaldo şi d-aia este unul dintre cei mai mari jucători din istorie şi probabil că va depaşi toate recordurile care există în momentul de faţă.
El este un împătimit al recordurilor. El îşi doreşte foarte mult să doboare orice record, d-aia are mentalitatea pe care o are şi se pregăteşte cum se pregăteşte, pentru asta pentru a depaşi recorduri şi pentru a încerca să fie cel mai bun din istorie”

Grupele EURO 2020

    Grupa A (Roma şi Baku): Turcia, Italia, Ţara Galilor, Elveţia
    Grupa B (Copenhaga şi Sankt Petersburg): Danemarca, Finlanda, Belgia, Rusia
    Grupa C (Amsterdam şi Bucureşti): Olanda, Ucraina, Austria, Macedonia de Nord
    Grupa D (Londra şi Glasgow): Anglia, Croaţia, Scoţia, Cehia
    Grupa E (Sevilla şi Sankt Petersburg): Spania, Suedia, Polonia, Slovacia
    Grupa F (Munchen şi Budapesta): Ungaria, Portugalia, Franţa, Germania

Afla mai multe despre: euro 2020cristiano ronaldocosmin contra 

viewscnt
Articole similare