Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Pe ea mizez în lupta pentru titlu". Favorita lui Sergiu Radu în Liga I în acest sezon: "Are mare experienţă"

EXCLUSIV | "Pe ea mizez în lupta pentru titlu". Favorita lui Sergiu Radu în Liga I în acest sezon: "Are mare experienţă"

FCSB

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB sunt principalele favorite în lupta pentru titlu din Liga I. Deşi este implicată şi în Europa League, unde o va întâlni pe Sevilla în 16-imi, echipa pregătită de Dan Petrescu are prima şansă în lupta cu roş-albaştrii în opinia fostului atacant Sergiu Radu.

"Cred că CFR rămâne favorită prin prisma faptului că Dan Petrescu are o experienţă mult mai mare, însă n-aş neglija nici FCSB-ul şi datorită faptului că are un lot foarte omogen şi care are o foame de performanţă şi de rezultate, asta a lipsit la Steaua. Prevăd o luptă în doi sau trei, poate să mai intervină aici Craiova şi Astra. 

Dar eu aş miza pe experienţa celor de la CFR. Însă, aşa cum am spus, nu m-ar surprinde nici dacă FCSB ar avea o explozie pe final de sezon şi ar crea surprize" , a declarat Sergiu Radu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: europa leaguecfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare