Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Pe vremuri cu Islanda câştigam la scor, acum...” Ioan Andone despre şansele României de a merge la Euro

EXCLUSIV | ”Pe vremuri cu Islanda câştigam la scor, acum...” Ioan Andone despre şansele României de a merge la Euro
Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Ioan Andone a vorbit despre şansele româniei de a se califica la Euro 2020. Fostul mare internaţional a analizat şi tragerea la sorţi care poate repartiza România într-o grupă cu Ucraina, Olanda şi Austria.

Tragerea la sorţi pentru Euro 2020 i se pare complicată fostului mare internaţional român. Acesta a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport: ”E Complicată. Dar ar fi extraordinar să fim şi noi acolo. Am văzut ieri tragerea, o onoare pentru România să se tragă aici” a mărturisit Andone, care a completat: ”Va fi foarte greu şi mie mi se pare mult mai greu primul meci. Pentru că Islanda are două participări consecutive la Campionatul European, Mondial, o echipă care a crescut enorm ca valoare, compactă, echipă de bătaie” a mai spus actualul manager general de la FC Voluntari.

”Înainte, pe vremuri, cu Islanda, Feroe şi cu Malta, Luxemburg, la 5,6, 7-0 băteai. Dacă vom fi o adevărată echipă şi dacă vor juca jucătorii care sunt în formă, nu contează vârsta, că are 35 de ani sau că are 19 ani, să fie în formă şi putem să trecem de Islanda” a mai adăugat Andone.

Crede Ioan Andone în varianta că s-ar putea muta meciul într-o altă ţară din cauza gazonului? ”S-ar putea, cum să nu. Trebuie să fie condiţii extraordinare de joc. Condiţiile trebuie să fie, dacă ei nu asigură, cu toate că la sfârşitul lui martie s-ar putea să fie gazonul.Toate gazoanele lor au încălzire, deci la ora jocului poate să fie un gazon bun şi să jucăm la ei”

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare