Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Pentru un jucător de vârsta lui, asta e impresionant!” Andrei Vochin, cuvinte mari despre Octavian Popescu după derby-ul cu Dinamo

EXCLUSIV ”Pentru un jucător de vârsta lui, asta e impresionant!” Andrei Vochin, cuvinte mari despre Octavian Popescu după derby-ul cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, Andrei Vochin a remarcat prestaţia excelentă a lui Octavian Popescu din derby-ul Dinamo - FCSB.

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din minutul 79, când a fost eliminat Steliano Filip.

La câteva ore bune după meci, Andrei Vochin a subliniat creşterea impresionantă a lui Octavian Popescu, noua perlă a FCSB-ului. Consilierul preşedintelului FRF s-a arătat impresionat de evoluţia lui Popescu din derby şi în mod special de o statistică pe care a remarcat-o la finalul partidei:

”Pase care se transformă în ocazii de gol, care fie se transformă în gol, fie atacantul ratează. Ocatavian Popescu a reuşit să dea şapte astfel de pase, în condiţiile în care toată echipa Dinamo are trei. Pentru un jucător de vârsta lui este impresionant. Mi se pare cea mai fulminantă apariţie în campionatul României” a mărturisit Andrei Vochin la Telekom Sport.

Florin Tănase a marcat singurul gol al derby-ului dintre Dinamo şi FCSB.

Au evoluat următoarele echipe:

  • Dinamo: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - Sorescu, P. Anton, Răuţă (Gol '58), Fabbrini (Gueye '73) - G. Creţu (Achim '2, Nepomuceno '73) - Nemec. Antrenor Ionel Gane;
  • FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Oaidă '71), Şut (Perianu '68), Moruţan - Octavian Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman (Vukusici '77). Antrenor Anton Petrea.

Afla mai multe despre: octavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare