Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pentru un "tricolor" nu contează scorul cu Feroe: "Tot trei puncte sunt la final"

EXCLUSIV | Pentru un "tricolor" nu contează scorul cu Feroe: "Tot trei puncte sunt la final"
Comentarii

Pentru echipa naţională a României urmează două partide extrem de importante, cu Insulele Feroe şi Norvegia, în vederea calificării la Campionatul European de anul viitor. Astfel, cele trei puncte sunt mult mai importante decât o victorie la scor, chiar şi în meciul din Feroe.

Afirmaţia a fost făcută chiar de unul dintre jucătorii convocaţi de Cosmin Contra. Romario Benzar, care din acest sezon joacă în Serie A, la Lecce: "Important e să luăm cele trei puncte. 1-0 sau 5-0, tot trei puncte sunt la final", a zis fostul fundaş de la Viitorul şi FCSB la revenirea în ţară, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Tot Benzar a vorbit şi despre gazonul din Feroe, care, fiind sintetic, ar putea fi o problemă pentru cei mai mulţi "tricolori". Nu şi pentru el: "Sunt obişnuit, e un tip de teren mult mai rapid decât gazonul natural, dar cu siguranţă vom face şi antrenamente pe teren sintetic şi ne vom adapta".

Prezenţa lui Benzar este însă sub semnul întrebării. El a suferit o accidentare în urmă cu două zile şi urmează ca medicii naţionalei să decidă dacă poate fi apt pentru cele două meciuri. 

Afla mai multe despre: romario benzarromania 

viewscnt
Articole similare