Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Vasiliu: "Echipa e formată. Singura necunoscută pentru următorul sezon este antrenorul"

EXCLUSIV | Bogdan Vasiliu: "Echipa e formată. Singura necunoscută pentru următorul sezon este antrenorul"

Handbal

Comentarii

Bogdan Vasiliu, şef-serviciu al secţiei de handbal de la CSM Bucureşti, a dezvăluit la Telekom Sport înaintea finalei mici câştigate de echipa noastră împotriva rusoaicelor de la Rostov, scor 31-30, că se va merge pe varianta unui antrenor străin şi în următorul sezon.

"E greu să te prezinţi la un asemenea examen când tot anul nu înveţi. Am picat examenul. Am sperat foarte mult ca problemele să se rezolve după plecarea lui Helle, am sperat să devenim o echipă. Nu a fost aşa. Gyor nu a arătat foarte multe, ne-am bătut singuri. Toată lumea simţea că putem face un lucru mare în acest an. A fost însă un meci incredibil de prost din partea noastră. Nici acum nu-mi vine să cred cât de prost am jucat.

Singura necunoscută este postul de antrenor. În rest, echipa e formată. Rămâne de văzut cine va fi noul antrenor. Sunt negocieri de ceva timp, avem nume pe listă. Vom merge tot pe varianta unui antrenor străin pentru că e nevoie ca jucătoarele să fie ţinute în frâu. Din sezonul viitor vom avea foarte multe jucătoare din Balcani. Trebuie să vină cineva care să le înţeleagă şi să ştie cum gândesc pentru a le putea ţine în frâu" - a spus Bogdan Vasiliu la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: bogdan vasiliuhandballiga campionilorper johansson 

viewscnt
Articole similare