Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Per Johansson, selecţionerul Muntenegrului a fost la CSM - Metz: ”Uneori, Neagu este imposibil de oprit!”

EXCLUSIV Per Johansson, selecţionerul Muntenegrului a fost la CSM - Metz: ”Uneori, Neagu este imposibil de oprit!”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia franceză Metz Handball, scor 32-27 (16-14), în al doilea meci din grupa principală I a Ligii Campionilor. Cristina Neagu a fost MVP-ul partidei, cu 14 goluri.

La meci a asistat şi Per Johansson, selecţionerul Muntenegrului, care a discutat după meci, în exclusivitate cu Telekom Sport.

”CSM a fost în meci de la început, ceea ce se aşteaptă de fapt de la ele la acest nivel. Au jucat cu foarte mare energie astăzi, iar din punct de vedere tactic a fost un meci foarte bun. După ce vii după dezastrul de la Ferencvaros, nu ştii dacă poţi să te aduni ca echipă. Poate fi un punct de cotitură. Ele au arătat astăzi că au potenţial. Au depăşit-o pe Metz cu un foarte bun efort de echipă” a subliniat Johansson, după meci.

Adrian Vasile este secundul său la naţionala Muntenegrului, iar Johansson a declarat că se ajută reciproc înainte de meciuri, inclusiv înaintea acestui duel. E drept, de această dată a fost vorba mai mult de susţinere, a confirmat Per: ”Tot timpul ne ajutăm. El mă ajută pe mine, eu îl ajut pe el, pentru că nu suntem doar colegi, suntem şi foarte buni prieteni. Putem schimba idei, iar în această situaţie suntem mai degrabă prieteni. Ne susţinem unul pe celălalt” a spus Johansson.

Per Johansson a vorbit şi despre turneul preolimpic: ”Avem o grupă foarte dificilă, cu Norvegia, Kazahstan şi România. Astăzi şi Pintea a jucat foarte bine, iar cooperarea dintre ea şi Cristina a fost la un nivel foarte înalt. Toată lumea ştie ce face Cristina, dar o face foarte bine şi câteodată este imposibil de oprit”

Va juca CSM Bucureşti în sferturi sau Final Four? Per Johansson s-a pronunţat şi asupra acestui aspect, în exclusivitate pentru Telekom Sport: ”Nu sunt sigur că o vor face, dar dacă pot juca la nivelul pe care l-au arătat astăzi, cu energie şi spirit de echipă, cu siguranţă o pot face. Dar este o grupă foarte grea. Dacă vor juca la fel ca astăzi, vor reuşi” a mai spus selecţionerul Muntenegrului.

Afla mai multe despre: per johanssoncsm bucureşticristina neagu 

viewscnt
Articole similare