Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Per Johansson, surprins de parcursul foarte bun al "tigroaicelor" de la CSM Bucureşti, în Liga Campionilor. "Faptul că au bătut Esbjerg a fost o surpriză pentru mine"

EXCLUSIV | Per Johansson, surprins de parcursul foarte bun al "tigroaicelor" de la CSM Bucureşti, în Liga Campionilor. "Faptul că au bătut Esbjerg a fost o surpriză pentru mine"

Handbal

Comentarii

Antrenorul suedez Per Johansson s-a întors în România cu ocazia partidei din Liga Campionilor dintre Râmnicu Vâlcea şi Buducnost (Muntenegru), programată pe 1 noiembrie, dar şi pentru a ţine un discurs, o lecţie deschisă antrenorilor din România, la cererea Federaţiei Române de Handbal.

Per Johansson a fost antrenorul celor de la CSM Bucureşti în două rânduri: în perioada martie - aprilie 2017 şi perioada martie - mai 2018, iar în acest moment este selecţionerul echipei feminine a Muntenegrului, acolo unde asistent îi este chiar actualul antrenor al celor de la CSM Bucureşti, Adrian Vasile. Întors în România, Johansson a recunoscut că este surprins de parcursul bun pe care CSM Bucureşti îl are în Liga Campionilor, mai ales în condiţiile în care trei dintre cele mai valoroase handbaliste ale lumii, Nora Mork, Cristina Neagu şi Andrea Lekic au acuzat probleme grave de sănătate. Dintre cele trei, doar Lekic este relativ refăcută.

"Din ce am văzut, fără a face comparaţie cu alţi antrenori, CSM Bucureşti pare o echipă cu mai multă energie. Sunt mai concentrate, mai focusate pe obiectiv şi au făcut trei meciuri extraordinare în Liga Campionilor. Faptul că au bătut Esbjerg a fost o mare surpriză pentru mine, iar la meciul cu Rostov au făcut iar un joc bun. Vor mai avea de jucat cu ambele, dar chiar nu contează dacă vor câştiga grupa, doar calificarea contează. Din fericire, Adi Vasile le-a readus încrederea jucătoarelor", a declarat Per Johansson, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

După trei runde, CSM Bucureşti este lider în Grupa B a Ligii Campionior, cu 5 puncte: 35-19 cu Lublin, 23-23 cu Rostov şi 24-22 cu Esbjerg, echipă aflată pe locul secund.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare