Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Petrescu oferă toate detaliile despre revenirea la CFR: ”Minteuan pleca indiferent dacă veneam sau nu!” Prima decizie pe care a luat-o

EXCLUSIV | Petrescu oferă toate detaliile despre revenirea la CFR: ”Minteuan pleca indiferent dacă veneam sau nu!” Prima decizie pe care a luat-o

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a dezvăluit la Telekom Sport toate detaliile despre revenirea la CFR Cluj. Antrenorul în vârstă de 51 de ani spune că patronul lui CFR Cluj a venit personal după el, în Dubai, pentru a-l convinge să revină. Dan Petrescu a făcut o primă schimbare, i-a dat din nou banderola lui Mario Camora.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj, deşi Alin Minteuan reuşise să câştige cinci meciuri din cinci. ”Bursucul” susţine însă că Minteuan oricum ar fi fost schimbat, deoarece patronul echipe dorea un antrenor cu experienţă. În schimb, spune că Minteuan a acceptat să fie secundul său.

O altă schimbare anunţată de Dan Petrescu este cea a căpitanului. Mario Camora îşi pierduse banderola, după ce îşi ceruse drepturile în faţa conducerii, dar acum Petrescu spune că va fi din nou căpitan.

”Cred că ştiţi că au fost negocieri de mai mult timp. A venit patronul echipe după mine, la Dubai şi, normal, acolo a fost momentul cheie. Când un patron vine după tine... Vă daţi seama, eram acasă cu familia... E greu să refuzi. Mai ales că CFR e echipa pe care am antrenat-o anul trecut şi, în mare măsură, toţi jucătorii care te joacă sunt sunt cei care eu îi băgam mereu titulari şi i-am adus de fapt la echipă. A contat foarte mult acest lucru.

Nu avem niciun gând să vin, dar în momentul în care patronul echipei şi conducătorii echipei au venit după mine, mi-a fost foarte, foarte greu să refuz. Mai ales că aveam o clauză în contract de care am profitat, prin care puteam să plec dacă primesc o ofertă mai bună.

(Dacă a vorbit cu Minteuan) Nu. Am vorbit doar azi cu el, când am venit la Cluj. Am vorbit cu el şi l-am felicitat pentru ce a făcut el în aceste cinci meciuri, pentru că a făcut ceva incredibil, ca un antrenor interimar. El, indiferent dacă venea Dan Petrescu sau nu, nu cred că rămânea în continuare, pentru că clubul voia să se orienteze la un antrenor cu experienţă. E absolut normal acest lucru.

Când am venit, l-am întrebat dacă doreşte să rămână în continuare cu mine, pentru că aş avea nevoie de aportul lui, mai ales că el a antrenat echipa în ultimul timp şi a avut rezultate excelente. El a fost de acord să fie secundul meu în continuare. Nu am vorbit dinainte. Pur şi simplu, decizia a fost luată acum trei zile.

Asta am întrebat şi eu tot timpul, nu înţelegeam de ce caută să schimbe ceva, pentru că echipa e pe primul loc. Dar cei de la club, împreună cu jucătorii poate, au decis că cea mai bună soluţie este să reuşească să mă convingă pe mine să mă întorc. Vă daţi seama, acum presiunea cea mai mare e pe mine, nu pe jucători, pentru că echipa e pe primul loc, e în semifinale de Cupă, e într-o poziţie excelentă. Dacă se întâmplă ceva negativ, toată presiunea va fi asupra mea.

Astăzi, când am venit, am avut o discuţie cu Mario. De fapt, şi anul trecut, când am venit, Mario Camora nu era într-o situaţie bună. Am vorbit cu el şi i-am spus că el este căpitanul echipei şi aşa o să rămână până o să facă vreo greşeală. Din momentul ăsta, Mario Camora este căpitanul echipei”, a declarat Dan Petrescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare