Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pică cel mai tare transfer gândit de Gigi Becali? Dezvăluirea făcută de Cornel Dinu

EXCLUSIV | Pică cel mai tare transfer gândit de Gigi Becali? Dezvăluirea făcută de Cornel Dinu

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a declarat că a făcut o ofertă pentru Dan Nistor şi aşteaptă acum un răspuns de la Ionuţ Negoiţă. Cornel Dinu este însă de părere că Dinamo nu va renunţa la cel mai bun jucător al său.

Gigi Becali vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB a declarat că i-a propus lui Ionuţ Negoiţă să i-l dea pe Dan Nistor şi să-l primească la schimb pe Qaka, plus 500.000 de euro. Cornel Dinu este însă de părere că Dinamo nu va renunţa la căpitanul său, mai ales că acel profil de jucător este foarte greu de găsit.

”Cred că a fost o aruncare pe piaţă a celor de la FCSB. Dinamo nu cred că ar face o asemenea mutare, nu se justifică nici ca bani, nici ca randament... Dacă îi scoţi pe May şi pe Nistor, te faci de râs. Nu, Nistor valorează în jurul a două-trei milioane de euro. Diferenţa este foarte mare, că Dinamo are jucători care joacă în propria jumătate, Nistor face diferenţa că joacă şi în jumătatea cealaltă. Jucătorii ăştia se caută, sunt mult mai scumpi”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbdinamoliga 1dan nistor 

viewscnt
Articole similare