Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pică cel mai tare transfer gândit de Gigi Becali în această vară? Dezvăluirile lui Mirel Rădoi

EXCLUSIV | Pică cel mai tare transfer gândit de Gigi Becali în această vară? Dezvăluirile lui Mirel Rădoi

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi nu crede că Gigi Becali va fi dispus să plătească două milioane de euro pentru transferul lui Luka Zahovic. Atacantul lui Maribor este dorit de FCSB, însă are ofertă - printre altele - şi de la Hoffenheim.

FCSB a găsit la Maribor o soluţie pentru atac. Luka Zahovic, golgheterul lui Maribor din sezonul trecut, este dorit la FCSB, la sugestia lui Mihai Stoica. Slovenii cer însă două milioane de euro în schimbul său. Mirel Rădoi este de părere că sunt şanse mici ca Luka Zahovic să ajungă la FCSB, deoarece Gigi Becali plăteşte sume importante doar pe jucători pe care-i cunoaşte. În plus, nu crede că FCSB poate concura cu echipe precum Hoffenheim:

”E un jucător foarte interesant, dar mi-e greu să cred că Steaua va plăti suma de două milioane de euro fără ca Gigi Becali să cunoască jucătorul. Ăsta este un aspect care mie mi-e greu să cred că se va realiza acest transfer. La fel de bine, dacă Steaua intră într-o licitaţie cu Hoffenheim, mi-e greu să cred că Steaua poate acoperi un salariu pentru el. În plus, el este un jucător căruia îi plac spaţiile. Să nu uităm de transferul lui Florinel Coman, despre care s-a spus că va face, că va drege...”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fostul antrenor al FCSB-ului mai crede însă că Luka Zahovic nu se pliază pe stilul impus de Nicolae Dică. Rădoi l-a studiat pe atacantul de 22 de ani şi a observat că este genul de jucător care are nevoie de spaţii pentru a-şi etala calităţile. Din acest punct de vedere, Mirel Rădoi spune că echipele româneşti nu caută jucători care să se integreze pe sistemul pe care-l au:

”Şi aici va fi o problemă, pentru că Steaua trebuie să urmărească în funcţie de ceea ce joacă. Altfel, dacă va încerca să aducă un jucător care a marcat foarte multe goluri, care ei cred că au nevoie de un marcator, în acest moment ei îl au pe Gnohere, care este tot un marcator, chiar dacă este alt tip de jucător. De astea spun, sunt foarte multe elemente când transferi un jucător. Din păcate, în ultimii an, foarte puţine echipe îl fac în România. Astra l-a făcut foarte bine, CFR l-a făcut foarte bine, FC Botoşani îl fac foarte bine şi chiar şi Gică Hagi l-a făcut foarte bine. Restul, dacă ne uităm, se uită doar pe nişte imagini în care văd că un jucător a marcat un anumit număr de goluri. Nu se uită cu ce tip de atacant a jucat lângă el, cu ce mijlocaş a jucat lângă el, în ce sistem joacă - sunt lucruri care contează foarte mult în scoutingul unei echipe. Degeaba am un atacant ca Gnohere, dacă nu am jucător pe bandă care să dea centrări”, a mai spus Rădoi.

Afla mai multe despre: luka zahovicmaribormirel radoinicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare