Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pică transferul lui Fortes la FCSB? Anunţ de ultimă oră făcut de Edi Iordănescu: ”Există interes din străinătate”

EXCLUSIV | Pică transferul lui Fortes la FCSB? Anunţ de ultimă oră făcut de Edi Iordănescu: ”Există interes din străinătate”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a intervenit la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, şi a vorbit despre situaţia lui Fortes. Mai mult, managerul celor de la Gaz Metan Mediaş a explicat că Iulian Cristea va rămâne la Mediaş până în vară.

Becali a anunţat transferul lui Fortes, dar mutarea are şanse mari să nu se mai realizeze. Atacantul a plecat deja în străinătate şi transferul la FCSB pare compromis.

Pentru Fortes există interes din străinătate şi e o probabilitate foarte mare să nu mai continue la Gaz Metan Mediaş. Agenţii ne-au transmis că acest interes va fi concretizat şi prin apariţia de oferte clare pe adresa clubului.

Iulian Cristea a semnat cu FCSB, toată lumea ştie asta. El e tânăr, încă nu şi-a atins potenţialul maxim. Eu îmi doresc ca el să rămână la echipă, am încredere în el. Atât timp cât nu s-a găsit o soluţie pentru ca el să meargă acum la FCSB, el va rămâne aici. Trebuie să fie profesionist şi să-şi ajute clubul care l-a ajutat până acum. El a înţeles asta. Va juca bine la noi şi din vară se va impune şi la FCSB”, a spus Edi Iordănescu, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fortesedi iordanescumedias,  

viewscnt
Articole similare