Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pică transferurile-record ale lui Mutu şi Chivu? Românul pe care se pot plăti "40-50 de milioane de euro": anunţul făcut de impresarul important

EXCLUSIV | Pică transferurile-record ale lui Mutu şi Chivu? Românul pe care se pot plăti "40-50 de milioane de euro": anunţul făcut de impresarul important
Comentarii

Impresarii şi patronii români speră că vor scoate sume impresionante de pe urma transferurilor fotbaliştilor. În timp ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, încă speră că-i va vinde pe Florinel Coman şi Dennis Man cu peste 10 milioane de euro, Universitatea Craiova l-a dat pe Valentin Mihăilă în Serie A, la Parma. Recent, impresarul Giovanni Becali a făcut un anunţ curajos.

Ioan Becali, unul dintre cei mai importanţi impresari români, a dezvăluit cifrele trecerii lui Valentin Mihăilă la Parma. Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova a fost vândut pentru 8.5 milioane de euro şi încasează 640.000 de euro anual în Serie A. Totuşi, Giovanni are planuri mari. 

Giovanni Becali anunţă că Valentin Mihăilă poate fi cel mai scump fotbalist român

Valentin Mihăilă încă nu a debutat pentru Parma, din cauza unei accidentări, dar italienii îşi pun speranţe în el, aşa cum o face şi Ioan Becali. Deja, impresarul se gândeşte la traseul pe care fostul fotbalist de la U Craiova îl poate avea în fotbal:

"Cine a fost Mihăilă? Mihăilă a jucat trei meciuri bune la Universitatea Craiova, trei la naţională, dar problema e să ai să trimiţi un scouter care vede pentru viitor ce ar putea. Şi uitaţi-vă că a luat (n.r. - U Craiova) 8 milioane jumătate pe el (n.r. - de euro). S-a tras de el, el nu joacă până la sfârşitul anului şi totuşi Parma îl plăteşte de când s-a dus acolo.

Ăsta mic de la Parma (n.r. - Valentin Mihăilă) are 640 de mii net pe an (n.r. - de euro). Mihăilă. La Parma. Dar la primul transfer, dacă joacă şi va pleca, cât va avea? Va avea 2 milioane de euro", a declarat Ioan Becali, în cadrul emisiunii "Sport Report".

Mihăilă, peste Mutu şi Chivu în top-ul sumelor de transfer?

Ioan Becali a făcut zeci de transferuri are fotbaliştilor români şi crede că Valentin Mihăilă poate fi cel care va doborî un record: "Da, vorbesc cu el (n.r. - Ronald Koeman), dar nu am ce să îi propun. Dar la tineretul ăsta în vară, la Campionatul European, poate joacă Mihăilă bine şi îl dau pe Mihăilă. Îl dă Parma pe 50 de milioane, pe 40", a mai spus impresarul pentru Telekom Sport.  

Adrian Mutu a fost cel mai scump fotbalist român din istorie. În 2003, Chelsea a trimis 19 milioan de euro către Parma pentru atacantul român. 

Pe locul secund e Cristian Chivu. Tot în 2003, Roma a plătit 18 milioane de euro pentru fundaşul român. Pe locul al treilea se află Răzvan Marin, cu transferul de la Standard Liege la Ajax (n.r. -12 milioane de euro), în 2019. 

EXCLUSIV | Ofertă de şase milioane de euro pentru transferul "diamantului" Craiovei! Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc

Afla mai multe despre: valentin mihailaromaniatransfer valentin mihaila parmaparmagiovanni becaliioan becali 

viewscnt
Articole similare