Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pictează în afara terenului, dar şi pe teren. Stranierul care face senzaţie într-un campionat puternic: ”Am vorbit cu Contra, vreau la naţională”

EXCLUSIV | Pictează în afara terenului, dar şi pe teren. Stranierul care face senzaţie într-un campionat puternic: ”Am vorbit cu Contra, vreau la naţională” galerie foto

Stranieri

Comentarii

Ajuns la 31 de ani, Eric Bicfalvi a încercat diferite experienţe în campionatele din Ucraina, Rusia sau chiar China. Românul şi-a găsit însă liniştea la FC Ural, acolo unde va juca până în 2022.

"Cu toate că regret unele decizii luate, azi pot spune că am ales drumul cel bun şi nu aş schimba nimic. Acum pot spune că sunt 100% convins că Rusia mi se potriveşte cel mai bine, cu toate că în campionatul Ucrainei am avut cele mai bune performanţe, individual vorbind. Se văd multe schimbări după Campionatul Mondial. Peste tot sunt stadioane noi, condiţii excelente şi un campionat plin de surprize" a declarat mijlocaşul pentru Telekom Sport. 
  • Bicfalvi a marcat 4 goluri în acest sezon pentru FC Ural
  • FC Ural este pe locul 9 în campionat
  • Bicfalvi mai are contract până în 2022 cu formaţia rusă
În campionatul României, Eric a bifat cele mai importante echipe: Dinamo şi Steaua, iar cele mai importante goluri din cariera ca şi amintire rămân cele din Liga 1. 
 
"Dacă mă uit în urmă, cel mai frumos gol al meu a fost cel marcat împotriva lui Dinamo Moscova. Însă cele mai importante au fost aşa: golul marcat împotriva lui Dinamo pe când eram la Steaua jucător şi ce crezi...golul marcat în tricoul lui Dinamo împotriva Stelei. Ambele derby-uri încheiate la egalitate, 1-1. Diferite emoţii, acelaşi derby"  a spus Bicfalvi. 
 
Bicfalvi a ţinut să lămurească şi relaţia pe care o are cu selecţionerul Cosmin Contra, după ce au apărut mai multe zvonuri că nu va mai fi convocat atât timp cât Cosmin Contra va fi selecţioner. 
 
"Am vorbit cu Cosmin Contra. Am păstrat legătura cu selecţionerul. Am văzut că s-a scris că nu mai am şanse de a ajunge la echipa naţională, că m-am accidentat, că mă dau lovit şi nebunii de acest gen. Eu vreau să joc cât mai bine la echipa de club şi, dacă voi fi convocat, voi răspunde prezent cu cea mai mare plăcere. Am doar 6 selecţii la prima reprezentativă şi mi-aş fi dorit să fie mai multe. A fost o pauză mare după U 21. Am debutat la 26 de ani cu domnul Iordănescu şi apoi am dispărut din peisaj câţiva ani. Am fost convocat când am ieşit golgheter. Ce pot să spun este că îmi doresc să mai port tricoul naţionalei României" a declarat Bicfalvi. 
 
Pictura rămâne însă principalul hobby pentru mijlocaşul cu origini suedeze
 
 
 
 
 
" Îmi fac cu greu timp pentru hobby-ul meu, dar ocazional mai arunc câte o pictură pe reţelele de socializare" a adăugat Bicfalvi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bicfalvicontranationala,  

viewscnt
Articole similare