Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pierdere URIAŞĂ pentru Gigi Becali! Gafa care l-a costat o sumă colosală pe patronul FCSB

EXCLUSIV | Pierdere URIAŞĂ pentru Gigi Becali! Gafa care l-a costat o sumă colosală pe patronul FCSB

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, pare că-şi pune singur beţe-n roate. Cunoscut pentru lipsa sa de răbdare, Becali nu mai ţine cont de nimic când vine vorba de lipsa rezultatelor.

În filozofia lui Gigi Becali, atacantul Florin Tănase s-ar fi potrivit în flancul drept al formaţiei pe care o "păstoreşte", numai că fostul jucător al celor de la Viitorul nu a fost de acord cu această sugestie. Vârf de meserie sau vârf fals, "Tase" şi-a spus punctul de vedere şi a plătit cu postul de titular. Lipsa sa de eficacitate din ultima perioadă, fiind "aruncat" pe banca de rezerve.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Parcă e aerian. Nu e pe teren. Parcă e pe altă planetă!", spunea Gigi Becali, după partida cu CFR Cluj, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Florin Tănase pierde şansa de a se transfera în MLS?

Tras pe linie moartă de Gigi Becali, prin omul său de încredere Bogdan Argeş Vintilă, cota lui Florin Tănase de pe site-ul specializat în domeniu, Transfermarkt.de, a scăzut cu 200.000 de euro, de la 3 milioane de euro, la 2.8 milioane de euro, şi nu se anunţă vremuri prea liniştite pentru jucătorul de 24 de ani. Aflat în vederea mai multor formaţii din MLS (campionatul din Statele Unite ale Americii), Florin Tănase ar putea să piardă avionul ce duce peste Ocean. 

Florin Tănase nu este singurul jucător a cărui cotă a scăzut. "Bizonul" Gnohere a cunoscut şi el o scădere, de la 2.5 milioane de euro, la 2.3 milioane de euro. Ca un aspect pozitiv pentru FCSB este revenirea în echipă a lui Dennis Man, cel mai valoros jucător din Liga 1, cotat la 5.5 milioane de euro.

Ioan Becali confirmă oferta din MLS pentru Florin Tănase

În vara acestui an, Florin Tănase a mai avut o ofertă importantă din MLS. New York Red Bulls l-a dorit pe mijlocaşul de la FCSB, pentru care a oferit chiar 4 milioane de euro, însă transferul a picat din cauza patronului echipei. Gigi Becali le-a transmis oficialilor clubului american că aşteaptă 5 milioane de euro pentru a renunţa la Florin Tănase.

Recent, agentul lui Florin Tănase, Ioan Becali, a declarat că are o ofertă de 7-8 milioane de euro din Statele Unite ale Americii, însă patronul Gigi Becali este cel care decide dacă va accepta sau nu oferta acestora.

Florin Tănase i-a dat replică lui Gigi Becali

Florin Tănase a fost rezervă la partida cu CFR Cluj atunci când l-a înlocuit pe Pintilii în finalul primei reprize. Titular în Cupa României, fotbalistul de 24 de ani a avut o reacţie interesantă când a fost întrebat despre viitoarele meciuri ale roş-albaştrilor. "Nu ştiu cum arată echipa că astăzi am jucat rezervele, să vedem în meciurile următoare" a fost comentariul lui Tănase după victoria cu 2-0 a roş-albaştrilor. Fotbalistul ajuns în urmă cu trei ani la FCSB s-a simţit deranjat după ce Gigi Becali l-a luat în colimator după meciul cu CFR Cluj, de duminica trecută. 

 

Afla mai multe despre: fotbalfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare