Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Piţurcă a confirmat că a fost în discuţii cu CSA Steaua: ”M-a chemat fostul comandant, dar nu mi s-a părut o discuţie serioasă”

EXCLUSIV | Piţurcă a confirmat că a fost în discuţii cu CSA Steaua: ”M-a chemat fostul comandant, dar nu mi s-a părut o discuţie serioasă”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, a vorbit în exclusivitate la Telekom Sport, despre oferta primită de la CSA Steaua.

Un apropiat al clubului armatei, fostul selecţioner al României a vorbit despre oferta primită de la CSA Steaua, în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport:

”Da, la un moment dat, înainte să plec la Craiova a fost o mică discuţie. M-a chemat fostul comendat şi am stat de vorbă, dar nu mi s-a părut o discuţie serioasă. Nu a fost interesant pentru mine. Adică ce se întâmplă acolo acum... Conduce Ministerul Apărării clubul şi nu este normal.  Adică echipa de fotbal trebuie să fie echipă profesionistă de fotbal pentru a putea atinge performanţele pe care trebuie să le atingă Steaua Bucureşti” a mărturisit Piţurcă.

Fostul mare jucător al roş-albaştrilor crede că Steaua va reuşi să promoveze în liga a treia, dar priveşte cu destul scepticism viitorul clubului: ”Acum este doar Liga a 4-a, s-au pierdut ani importanţi. Probabil anul ăsta echipa va promova în Liga a 3-a. Să vedem în Liga a 3-a ce se va întâmpla. Însă acolo trebuie dezvoltată academia. Trebuie lucruri multe acolo de făcut pentru că viitorul este important şi trebuie să ţi-l pregăteşti dinainte. Ori în momentul ăsta nu sunt oameni, nici în Ministerul Apărării Naţionale care să îşi dorească ca echipa Steaua să ajungă ce a fost” a mărturisit Piţurcă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare