Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Piţurcă îi analizează pe cei doi selecţioneri ai României: "Am mare încredere în Mirel Rădoi! Mutu?"

EXCLUSIV Piţurcă îi analizează pe cei doi selecţioneri ai României: "Am mare încredere în Mirel Rădoi! Mutu?"

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă, fost selecţioner al României, cu rezultate foarte bune, a analizat la Telekom Sport, numirile celor doi noi selecţioneri de la echipa mare şi de la Under 21.

Mirel Rădoi şi Adrian Mutu i-au fost elevi fostului selecţioner, Victor Piţurcă. Nici că se poate mândrie mai mare, când doi dintre foştii tăi jucători ajung să conducă destinele echipelor naţionale de fotbal ale României.

Piţurcă, un tehnician experimentat şi un selecţioner cu rezultate bune şi "ochi" la jucători, crede că atât Rădoi, cât şi Mutu, sunt potriviţi pentru noile provocări. Iată cum a comentat Victor Piţurcă la Telekom Sport, numirile celor doi la cârma echipei reprezentative mari, respectiv Under 21:

Despre numirea lui Mirel Rădoi:  "Dacă s-a mers pe linia asta eu zic că e bine, în continuare, Amândoi nu au experinţa necesară pentru nivelul ăsta. Mă gândesc la Mirel Rădoi, însă Mirel am mare încredere în el pentru că a preluat echipa naţională de tineret, nu a schimbat mare lucru şi bine a făcut, şi a ajuns cu echipa naţională de tineret acolo unde ştim cu toţii că a ajuns. Deci are calitate de antrenor"

Despre numirea lui Adrian Mutu: "Mutu, părerea mea, i se potriveşte ca o mănuşă lotul de tineret, pentru că este un băiat inteligent. Acum deja a căpătat o experienţă, s-a lovit şi el de anumite lucruri şi cred că poate face lucruri bune. Acum depinde numai şi numai de ei, ştiu că nu este simplu, nu este uşor, din contra, e foarte greu, dar asta e viaţa"

Victor Piţurcă a antrenat atât echipa naţională de tineret a României, cât şi echipa naţională mare. Între 1996 şi 1998 el a fost selecţionerul reprezentativei de tineret, alături de care a disputat un Campionat European.

La cârma naţionalei mari, Piţurcă s-a aflat între 1998 şi 1999, între 2004 şi 2009, dar şi între 2011 şi 2014. 

Afla mai multe despre: victor piţurcăadrian mutumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare