Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Piţurcă l-a făcut praf pe Mihai Stoica: ”S-a rugat Teia de mine să-l aduc la FCSB şi l-am adus pe dracu' în casă”

EXCLUSIV | Piţurcă l-a făcut praf pe Mihai Stoica: ”S-a rugat Teia de mine să-l aduc la FCSB şi l-am adus pe dracu' în casă”

Superliga

Comentarii

Invitat în platoul Telekom Sport, Victor Piţurcă l-a făcut din nou praf pe Mihai Stoica. Fostul selecţioner spune că n-a vrut să-l aducă la FCSB, dar a insistat Teia Sponte să-l lase să lucreze în cadrul clubului.

Victor Piţurcă şi Mihai Stoica au avut de-a lungul anilor mai multe replici tăioase, deşi au lucrat împreună la FCSB. Piţurcă susţine că ar fi vrut să-l aducă preşedinte la FCSB pe Marius Stan, dar Teia Sponte a insistat să vină Mihai Stoica. Fostul selecţioner susţine a fost una dintre cele mai mari greşeli pe care le-a făcut în cariera sa:

”(Mai aveţi vreo relaţie de vreun fel cu Mihai Stoica?) Nu, niciodată nu am avut. (Aţi fost de acord atunci cu venirea lui) Asta a fost marea mea greşeală. Din punctul meu de vedere, nu avea nicio calitate. Pur şi simplu, au venit ei cu doi jucători pe care i-am luat noi, Boştină şi Ghionea. În rest, Gigi a insistat la mine foarte mult, domnul Păunescu nu îl dorea. Eu am vrut să îl aduc pe Stan. Înainte a fost Marius Stan, dar nu s-a înţeles cu Păunescu. Pe urmă a venit Stoica, adus de Teia Sponte şi m-a înnebunit. S-a rugat ăsta de mine, că îl trimitem la televiziuni, că vorbeşte. Am zis să îi facem pe plac, dacă îl vrea el şi i l-am adus pe dracu' în casă. A fost un element care l-a schimbat foarte mult în rău pe el (n.r. pe Gigi Becali). Nu îşi dă seama, dar aşa a fost.

Toţi se pricep la fotbal. Şi Gigi Becali şi Stoica, dar sunt amatori. Înţelege lucrul acesta, sunt amatori. Şi tu te pricepi la fotbal. Zi de zi vorbeşti numai despre fotbal. Ai impresia că te pricepi foarte bine”
, a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicavictor piturca 

viewscnt
Articole similare