Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Piţurcă trage concluziile la finalul play-off-ului: "CFR a meritat!" Ironie fină la adresa FCSB-ului şi o dezvăluire: "Becali spune adevărul 10-15 la sută"

EXCLUSIV | Piţurcă trage concluziile la finalul play-off-ului: "CFR a meritat!" Ironie fină la adresa FCSB-ului şi o dezvăluire: "Becali spune adevărul 10-15 la sută"

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă (62 de ani) a tras concluziile, luni, la nici 24 de ore de la finalul play-off-ului Ligii 1 şi precizat că titlul a fost câştigat meritat de CFR Cluj. Organizarea foarte bună de care formaţia clujeană a dat dovadă l-a impresionat pe fostul selecţioner, care a făcut referire şi la vicecampioana FCSB.

"Eu nu vreau să deranjez pe nimeni. A câştigat CFR Cluj, o campioană meritorie, cu un joc foarte, foarte bine organizat. FCSB-ul, ca de obicei: locul doi. Şi îmi pare rău de managerul general de la FCSB, că nu reuşeşte să câştige de trei ani campionatul. Mă refer la Gigi Becali, că el este manager general", a declarat Piţurcă, la Telekom Sport.

Piţurcă este de părere că Dică are rol decorativ la FCSB şi că Gigi Becali ia toate deciziile în privinţa echipei: "Pe Dică nu l-am inclus. Nu vreau să-l deranjez, pentru că a fost jucătorul meu, atât la Steaua, cât şi la echipa naţională. Nu vreau să spun prea multe, pentru că ar însemna să-l deranjez. Vă miră lucrul ăsta (n.r. că Becali l-a numit căpitan pe Alibec)? Întrebat fiind cine este de vină pentru ratarea titlului, Becali a spus că el. Că i-a spus lui Dică să nu-l scoată pe Alibec, să-l ţină căpitan, că poate îl vinde... Dar el spune adevărul 10%, 15%. El se laudă şi în particular că el face echipa, el face schimbările. Şi se vede cu ochiul liber, atunci când dispar jucători în minutul 30... Oricât aş vrea să-l apăr pe Dică".

Fostul selecţioner crede că acest sezon nu a fost unul ratat pentru FCSB, care a ocupat locul doi şi a acces în şaisprezecimile Ligii Europa.

"Dacă Dică ar fi fost numărul unu acolo şi se ocupa de totul, era OK şi cu locul doi, calificare în primăvara europeană, dar atâta timp cât toată lumea ştie cine ia deciziile, sigur că e o bilă neagră pentru el. Cred că el (n.r. Dică) a trecut prin momente delicate. Nu are ce să facă! Ce să facă Dică!? Era antrenor la o echipă de Liga a III-a, promovase. A avut această şansă să vină la o echipă care se bate pentru titlu, iar dacă reuşea acest lucru, să ştiţi că ăia din Golf nu ştiau că se implică patronul, că face schimbările, era o oportunitate pentru el. Ce rămâne negativ pentru el e că cel care conduce acolo, cel care e patron, se implică şi face lucruri pe care nu trebuia să le facă", a încheiat Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcafcsbbecali 

viewscnt
Articole similare