Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Piţurcă, ultimele informaţii despre implicarea la Steaua. Ce a păţit când a vrut să preia clubul: ”Le mulţumesc fanilor pentru încredere”

EXCLUSIV | Piţurcă, ultimele informaţii despre implicarea la Steaua. Ce a păţit când a vrut să preia clubul: ”Le mulţumesc fanilor pentru încredere”

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă spune că n-a ajuns la o înţelegere pentru preluarea Stelei şi susţine că a rămas cu impresia că nu este dorit. Fostul selecţioner şi-ar fi dorit să preia clubul şi şi-ar fi dorit să înfiinţeze o academie puternică.

Steaua a ratat din nou promovarea în Liga a 3-a, motiv pentru care tensiunile în interiorul clubului au crescut. Marius Lăcătuş şi-a asumat eşecul şi şi-a dat demisia, dar suporterii aşteaptă acum plecări şi din conducerea clubului. Victor Piţurcă a încercat să pună umărul la relansarea Stelei, însă afirmă că n-ar fi dorit:

”Le mulţumesc suporterilor pentru încrederea pe care mi-o acordă, însă, din păcate, văd că numai ei şi-au dorit acest lucru. Probabil cei care conduc acum clubul au alte planuri. Am discutat numai cu comandantul clubului, dar văd că aia a fost singura discuţie, urma să mă văd cu anumiţi oameni importanţi care pot să ia decizii şi nu am mai fost invitat, aşa că am înţeles despre ce e vorba”, a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.



Victor Piţurcă a dezvăluit la Telekom Sport că îşi doreşte să se implice la Steaua şi ar fi dorit să preia clubul. Planul fostului selecţioner era amplu şi cuprindea şi înfiinţarea unei academii puternice. De asemenea, s-a gândit la noul stadion ca parte importantă în relansarea Stelei şi ar fi urmat să deschidă acolo spaţii comerciale care să aducă venituri la bugetul clubului. Piţurcă a mai dezvăluit că şi alţi oameni de afaceri ar fi dorit să se implice în proiectul gândit de el.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare