Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Piţurcă, un nou discurs tăios despre FCSB: ”E un club mic. De ce să te mire că a fost numit Bogdan Andone, când a fost Teja?”

EXCLUSIV | Piţurcă, un nou discurs tăios despre FCSB: ”E un club mic. De ce să te mire că a fost numit Bogdan Andone, când a fost Teja?”

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă a avut un discurs tăios în momentul în care a fost rugat să comenteze numirea lui Bogdan Andone ca antrenor principal la FCSB.

Invitat în platoul Telekom Sport, Victor Piţurcă a încercat să ocolească subiectul FCSB. Totuşi, a comentat numirea lui Bogdan Andone, o mişcare surprinzătoare pentru suporterii echipei. Piţurcă este de părere că Andone merită o asemenea poziţie mai mult decât Mihai Teja:

”Ce mă interesează pe mine ce se peterece la FCSB? Chiar nu e interesant pentru mine. E un club mic, chiar dacă mulţi suporteri şi asta e problema lor, văd pe FCSB ca fiind Steaua. Ştim toţi ce se petrece acolo. De ce să te mire că a fost numit Bogdan Andone, când a fost Teja? Îl comparăm pe Bogdan Andone cu Teja? Bogdan Andone a fost fotbalist, eu l-am avut jucător şi la tineret. E un băiat inteligent, liniştit, îl cunosc. De ce nu Andone şi Teja sau alt antrenor care nici nu a jucat fotbal?”, a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piturcabogdan andone 

viewscnt
Articole similare